- Må legge United-sympatien til side

Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Tore Reginiussen har ikke noe valg tirsdag kveld.

26.04.11 15:09

Tore Reginiussen er leid ut fra Schalke til Tromsø, men er tyskernes eiendom i to år til.

Samtidig er han Manchester United-fan.

Tirsdag kveld innrømmer han derfor at han står foran en liten problemstilling. Ønsker han sin egen klubb til Mesterliga-finalen? Eller favorittlaget?

- Hehe. Det er en liten problemstilling, ja, men nei, det blir ikke United. Jeg får legge United-sympatiene til side i kveld, og sette en liten knapp på Schalke, sier han til Nettavisen.

- Det svinger
Reginiussen ble solgt fra Tromsø til Schalke i desember 2009, og fikk én kamp for Schalke da de kvalifiserte seg for Mesterligaen etter 2. plass i Bundesliga i fjor. 24-åringen slet imidlertid med skader, måtte etter hvert nøye seg med spill for tyskernes andrelag og forsvant på lån til Serie A-klubben Lecce i høst.

Skadeproblemene fortsatte der, og det hele endte med at han vendte tilbake til Tromsø på lån i mars. Nå har han spilt tre kamper for Gutan etter comebacket, og laget har tatt sju av ni mulige poeng med Reginiussen på laget.

Men tro ikke at Altaværingen har kuttet all kontakt med tyskerne etter ni måneder på utlån i andre klubber.

- Nei. Jeg har jo kontrakt med klubben i to år til så jeg ser fortsatt en del kamper på Eurosport. Jeg får også med meg Mesterliga-kampene, og har litt kontakt med noen av spillerne på Facebook.

- Jeg har for eksempel god kontakt med Kyriakos Papadopoulos, som jo spilte i begge kampene mot Inter. Det var de yngre spillerne jeg ble best kjent med, legger han til.

Nå kan han faktisk bruke Schalke-suksessen som motivasjon på sin egen vei tilbake mot en skadefri tilværelse.

- Da jeg var skadefri la jeg jo merke til at jeg var like god på trening som flere av dem som senere har fått mye spilletid. Edu, som scoret to av målene mot Inter, kom jo til klubben samtidig med meg. Han var ikke akkurat noen stjernespiller da. Mario Gavranovic, som scoret mot Valencia i runden før, spilte jeg jo sammen med på andrelaget i fjor. Det viser at det svinger, at det snur fort og at hvis man holder seg skadefri så kan alt skje.

Reiser gjerne tilbake
Derfor er han heller ikke i tvil om at han reiser tilbake - hvis Schalke vil gi ham en ny sjanse.

- Jeg er opptatt av å få en best mulig sportslig løsning også etter at leieoppholdet her slutter 1. juli, men gir de meg en fair sjanse til å vise meg fram i løpet av sommeren, så er det noe jeg ønsker.

Følg Schalke-Manchester United i Nettavisen livesystem eller direkte på Viasat Fotball 20.45 tirsdag kveld.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.