RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må vise hva vi er gode for i Europa


VIL TIL TOPPS: Manchester Citys Vincent Kompany lengter etter suksess i Champions League.
VIL TIL TOPPS: Manchester Citys Vincent Kompany lengter etter suksess i Champions League. Foto: Oli Scarff (Afp)
City-kaptein Vincent Kompany klar i sin tale.

Etter en perfekt start i Premier League og ingen innslupne mål har Manchester City fått en pangstart på årets sesong.

Tirsdag kveld kommer de italienske seriemesterne Juventus på besøk i Champions League. Kaptein Kompany mener at det er på tide at City også viser muskler i Europas gjeveste klubbturnering:

- Det er utrolig viktig at vi viser hva vi er gode for i Europa. Alt ser bra ut nå, og det er det samme folk har sagt i tre-fire år nå. Så lenge vi ikke gjør det like bra i Champions League som vi gjør i Premier League så vil det føles som vi har noe å gå på, forteller den belgiske stopperkjempen ifølge The Telegraph.

City er igjen havnet i det mange mener er Champions Leagues tøffeste gruppe sammen med nevnte Juventus, regjerende Europa League-mester Sevilla og Borussia Mönchengladbach fra Tyskland. Kompany mener at det ikke kan være noen unnskyldning for de himmelblå fra Manchester:

-Gruppa er kanskje den hardeste, men nå må vi vise at vi har lært oss å hanskes med det. Ingen er fornøyde med hvordan vi gjorde det i Champions League i fjor.

Mangel på balanse

En av de største kritikkene mot City var mangelen på taktisk kløkt og naive valg i laguttakene. Spesielt valget av to spisser mot stormakter som Barcelona ga vann på mølla for trener Manuel Pellegrinis største kritikere.

- Det handler ikke bare om Barcelona, vi har ikke gjort det veldig godt i noen av kampene våre i Champions League, mener Kompany.

- Du kan snakke om balanse, men jeg tenker på opptredener. Alt som skjedde i fjor må være en lærepenge. Vi har et godt lag og vi må tro på oss selv, forteller en kampklar Kompany.

Kampen mot Juventus har avspark klokken 20.45, og kan følges i vårt livesenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere