RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må være et «brødhue» for å rote det til i Chelsea

Foto: Dylan Martinez/REUTERS/NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Harry Redknapp fyrer opp stemningen før det kommende London-derbyet.

Onsdag kveld spiller Chelsea hjemmekamp i London-derbyet mot bunnplasserte Queens Park Rangers.

De blå-hvite har kun tatt 10 poeng så langt i Premier League, og ankomsten til Harry Redknapp har heller ikke medført den store poengfangsten.

- Må være et «brødhue»
Nå har den tidligere Tottenham-sjefen begynt å ta i bruk alle mulige virkemidler for å snu den vonde trenden. Sist ut: Psykologisk spill.

I et intervju med Daily Mail er nemlig Harry Redknapp klar på at kveldens konkurrent Rafael Benitez har det enklere i sin jobb på Stamford Bridge enn han har på Loftus Road.

Chelsea har nå fire strake seiere i Premier League, men det skulle bare mangle når man har troppen blåtrøyene har, mener Redknapp.

- Det er annerledes i Chelsea. Han gikk rett inn i en gruppe som har vunnet Champions League, så man har en mulighet der. Man må være et «brødhue» for å rote det til i Chelsea med den gjengen der. De har utrolige spillere, og Rafa er en intelligent fyr, sier Redknapp til avisen.

Redknapp tar heller ikke fem øre for å komme med sin mening om hva blåtrøyene bør gjøre med Frank Lampard, som er inne i sitt siste kontraktsår med Chelsea.

- Jeg har sagt det mange ganger før: Jeg har ikke sett noen i fotballen som er bedre på treningsfeltet enn Lampard. Ingen er i nærheten av ham. Han er der tidlig på morgenen og sent på kvelden, og drar rett hjem etterpå. Det gjorde han også som 17-åring, sier Redknapp.

- Alle klubber trenger spillere som ham, legger han til.

- QPR er farlige
Chelsea-manager Rafael Benitez velger å ikke kommentere Redknapps kommentarer om at han har en enkel jobb i Chelsea. Benitez velger heller å advare mot onsdagens motstander.

- De er åpenbart i en vanskelig situasjon, noe som gjør dem farlige. De er et lag som kjemper mot nedrykk, og de blir en annerledes utfordring. Vi må fortsette å gjøre jobben vår, konsentrere oss og utvikle de tingene vi ikke gjør bra, sier Benitez.

Kampen mellom Chelsea og QPR starter onsdag kveld klokken 20.45, og den kan naturligvis følges i vårt livesenter NaLive.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere