RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hommedal, Marit (SCANPIX)

- Målene vil komme

Sist oppdatert:
Fjorårets spisskomet Mads Stokkelien er ikke bekymret etter null mål på seks kamper i årets eliteserie.

START - ODD GRENLAND 1-1:

KRISTIANSAND (Nettavisen): Mads Stokkelien har ennå ikke scoret for Start. Da Start jaktet vinnermålet mot Odd Grenland ble han byttet ut, men Stokkelien avviser at han er bekymret over egen situasjon.

- Nei, jeg er ikke bekymret. Jeg spilte spiss i dag, men har blitt brukt mye på kanten tidligere i år. Men jeg håper målet kommer snart, sier Stokkelien til Nettavisen.

- Målene kommer
- Det er mange som snakker om den vanskelige andresesongen i fotball. Er det noe du har tenkt mye på?

- Jeg har overhodet ikke tenkt på det. Jeg hadde en fin sesong i fjor, men nå har jeg lagt den bak meg. Jeg er sikker på at jeg kommer til å score flere viktige mål for Start i år, forteller Stokkelien.

- Før sesongen sa du at målet ditt var å score flere mål enn du gjorde i fjor, da endte du opp med ti mål. Har du forandret på målsettingen for årets sesong?

- Målet mitt var å være involvert i flere scoringer enn i fjor, og jeg har vært involvert i en del hittil i år, så sånn sett er jeg fornøyd. Jeg håper å score mange mål for Start fortsatt, avslutter Stokkelien.

Ketchupeffekt
Start-trener Knut Tørum tror Stokkelien vil tåle at målene uteblir.

- Det tror jeg han har rygg til å tåle. Jeg synes Mads har utviklet veldig mye i resten av spillet sitt, og mot Odd spiller vi ballen nesten ikke inn i boksen, og da blir det vanskelig å score. Jeg er trygg på at målene kommer, sier Tørum.

Spisskollega Ole Martin Årst er ikke i tvil om at det vil løsne for Stokkelien.

- Det er jeg overhodet ikke i tvil om. Mads kommer. Han smelte en i stanga i Bergen, og med ham er det ketchup-effekten som er på vei, tro meg. Han kommer til å score mange mål, er Årsts betryggende ord til Start-fansen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere