RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Målforskjell er urettferdig

Sist oppdatert:
Avram Grant er negativ til at serien blir avgjort på målforskjell.

Chelsea-manager Avram Grant mener at Premier League burde bli avgjort etter en omkamp i stedet for målforskjell om de to øverste lagene på tabellen har like mange poeng ved sesongslutt.

Israeleren mener at ordningen med omkamp, som blant annet blir praktisert i italiensk fotball, er en mer rettferdig måte å avgjøre seriemesterskapet på.

- Jeg foretrekker systemet som de har i Italia, der de spiller en omkamp med hjemme- og bortekamp for begge lagene på samme måte som i europacupen.

- Jeg har selvfølgelig en egeninteresse av å komme med dette utspillet nå, men jeg synes uansett at dette er den beste måten å få en avgjørelse på, sier Grant til Sky Sports.

Utspillet til Grant kommer i forbindelse med at Chelsea og Manchester United ligger likt på toppen av Premier League-tabellen med 84 poeng hver og kan derfor ende opp med like mange poeng etter søndagens serieavslutning.

United har imidlertid sytten måls bedre målforskjell enn Chelsea og vil derfor bli kronet til seriemestere om lagene ikke kan skilles poengmessig.

- Vi har spilt mange bra kamper denne sesongen, men vi har også hatt mange skader og derfor har vi hatt hovedfokus på å ta tre poeng, ikke å score masse mål.

- Jeg må innrømme at United har spilt bra fotball i år. Jeg mener det er deres beste sesong under Sir Alex Ferguson. Derfor er det også en stor bragd av oss å henge så godt med i toppen.

- Om United vinner serien, så blir det på målforskjell, sier en selvsikker Grant.

Chelsea møter Bolton hjemme på Stamford Bridge i siste seriekamp, mens Manchester United spiller borte mot Wigan. Kampene spilles søndag 11. mai.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere