RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Man har et ansvar i United. Noen av spillerne har ikke taklet det


Stoke-manager Mark Hughes tror Manchester United vil klare å snu den siste tidenes negative trend.
Stoke-manager Mark Hughes tror Manchester United vil klare å snu den siste tidenes negative trend. Foto: Jon Super (Ap)
Men Mark Hughes tror det vil snu for United.

Stoke-manager Mark Hughes lover Manchester United kamp om poengene når de to lagene møtes 2. juledag. Likevel har han tro på at det vil løsne for gamleklubben om ikke lenge.

– De har gode spillere, og er et godt lag. De har mye talent. Man forventer at det vil løsne for dem igjen på et punkt, sier Hughes.

– Men forhåpentligvis skjer det ikke mot oss på lørdag, fortsetter waliseren, som spilte for Manchester United i to perioder på 80- og 90-tallet.

Før lørdagens oppgjør ligger det et stort press på Manchester United-manager Louis van Gaal. Fire ligakamper uten seier, i tillegg til mesterliga-exit, er utgangspunktet for de røde fra Manchester.

Hughes vet godt hva slags press det er på trenerkollegaen.

– Man har et ansvar for å spille godt i Manchester United. Klubben er verdenskjent, og det krever mye å spille der. Noen av spillerne har ikke klart å takle det, sier Hughes.

Stoke står med én seier på de fire siste ligakampene. Den kom 5. desember da Manchester City ble slått 2-0. De røde og hvite ligger på en foreløpig ellevteplass, 15 poeng bak serieleder Leicester.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere