*Nettavisen* Sport.

- Man kan ikke akkurat si nei til Arsenal

VIL BORT: Serge Aurier sier han ønsker å forlate Toulouse, samtidig som han kobles til Arsenal. Foto: Pascal Pavani (Afp)

Serge Aurier innrømmer at han kunne tenke seg å spille på Emirates neste sesong.

Toulouses høyreback, Serge Aurier, har den siste tiden blitt koblet til Arsenal.

London-klubben skal nemlig være på jakt etter en ny høyreback, ettersom det er ventet at Bacary Sagna vil forlate klubben til sommeren.

- Skuffet om jeg blir
Aurier, som har imponert for Toulouse denne sesongen, innrømmer at han ville ha hatt vanskeligheter med å takke nei til et tilbud fra Arsene Wenger.

- Det er en klubb med historie og med en fransk manager som har hentet mange franske spillere. Arsenal er også alltid med i kampen om trofeer og Champions League, sier Aurier ifølge Sky Sports.

- Det er sant at jeg vil være litt skuffet om jeg blir i Toulouse etter en slik sesong. Jeg ønsker å prøve noe nytt, sier 21-åringen.

Spilletid
Ivorianeren er imidlertid klar på at han ikke nødvendigvis vil prioritere Arsenal om det er flere klubber som ønsker hans tjenester.

- Jeg har aldri prioritert én spesiell klubb i England. Jeg vil gå til den klubben som viser mest interesse for meg, og som vil gi meg mest spilletid, forklarer ivorianeren.

Arsenal kunne 17. mai juble for klubbens først trofe på ni år, etter at Aaron Ramsey ble matchvinner i FA-cupfinalen på Wembley mot Hull.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.