RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Manchester-bud på Roma-duo

MANCHESTER-AKTUELLE: Manchester United vil ha Kevin Strootman, mens Manchester City ønsker Mehdi Benatia.
MANCHESTER-AKTUELLE: Manchester United vil ha Kevin Strootman, mens Manchester City ønsker Mehdi Benatia. Foto: Imago/insidefoto
Sist oppdatert:
Byrivalene skal ha lagt inn hvert sitt bud.

AS Roma har hatt en glitrende sesong i Serie A og er for lengst sikret andreplassen og Champions League-spill neste sesong.

Midtstopper Mehdi Benatia og midtbanespilleren Kevin Strootman er blant de som har imponert aller mest og nå skal duoen være svært ettertraktet i England.

City vil ha Benatia
Ifølge Il Tempo har Manchester City lagt inn et bud som verdt 30 millioner euro for Benatia, mens Manchester United vil legge 40 millioner euro på bordet for Strootman.

Førstnevnte har vist seg å være et kupp for Roma denne sesongen, etter at han kom fra Udinese for rundt 14 millioner euro i fjor sommer. Markedsverdien til marokkaneren er trolig mer enn doblet, og det kan godt tenkes at Serie A-klubben vil kreve mer enn 30 millioner euro.

27-åringens agent skal ha hatt flere møter med Roma-direktør Walter Sabatini den siste tiden, i håp om å komme til enighet om bedre lønnsvilkår.

United vil ha Strootman
Manchester United var koblet til Kevin Strootman allerede før Roma sikret seg nederlenderen i fjor sommer. Ved å vente et år med å signere Strootman, kan Premier League-klubben vente seg å betale mer enn dobbelt så mye for å sikre seg ham nå. Strootman kom fra PSV for rundt 17 millioner euro.

Ifølge Il Tempo er det Louis van Gaal som ønsker å hente Strootman når han trolig tar over manager-jobben etter sommerens VM.

Til tross for at Strootman mistet siste del av sesongen og VM, på grunn av en alvorlig kneskade, skal United være villig til å betale opp mot 40 millioner euro.

Ingen av spillerne skal ha noe brennende ønske om å forlate Roma, men med tanke på hvordan hovedstadsklubben drives, er et salg ikke utenkelig.

Før årets sesong solgte Roma blant andre Erik Lamela, Marquinhos og Pablo Osvaldo, og stablet likevel et billigere og bedre lag på beina.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere