- Manchester United vraker Nani

Foto: Getty Images / All Over Press

Portugiseren skuffet i serieåpningen mot Everton.

22.08.12 11:55

Den engelske avisen The Sun hevder å vite at sir Alex Ferguson kommer til å vrake Nani, etter portugiserens skuffende kamp mot Everton.

Manchester United gikk på et surt 1-0-tap i åpningskampen mot Everton på Goodison Park.

Ifølge avisen kan 25-åringen også glemme å få fornyet kontrakten sin med det første.

– Klubben følte ikke at formen hans på slutten av forrige sesong satte han i en god forhandlingsposisjon. Mandagens kamp hjalp han heller ikke, sier en «United-kilde» til The Sun.

Nani har to år igjen av sin nåværende avtale med United. Portugiseren har en ukelønn på 90.000 pund i uken, men skal ønske seg en ny fireårsavtale verdt 130.000 pund per uke.

– Det var planlagt å tilby han en fireårskontrakt. Men akkurat nå har ikke United noe problem med å vente til neste sommer før de eventuelt signerer en ny kontrakt med spilleren. Klubben kommer ikke til å selge med mindre det kommer inn «hårreisende bud», forklarer United-kilden.

Zenit St Petersburg skal være interessert i portugiseren, men The Sun skriver at klubben ikke kommer til å selge med mindre de tilbyr minst 25 millioner pund.

Ashley Young vil trolig erstatte Nani i neste seriekamp mot Fulham.

Tirsdag kveld kunne for øvrig United bekrefte at de hadde sikret seg sommerens femte signering, da Angelo Henriquez fikk innvilget sin arbeidstillatelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.