RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mange nervøse dansker i Parken

Foto: Claus Bech Andersen / SCANPIX
Christian Grindheim gleder seg til å være gjest på egen hjemmebane.

Christian Grindheim har spilt seg varm i FCK-trøya. I helga bidro han sterkt til at hovedstadsklubben tok sin sjette seier på sju kamper i Superligaen.

Nå gleder han seg til å komme på besøk i Parken ikledd den norske landslagstrøya.

- Som utespiller i Parken vil jeg føle meg mer avslappet, tror jeg. Det blir god stemning og mange nervøse dansker på tribunene. Vi har ingenting å tape, alle forventer jo at Danmark vil vinne, sier Grindheim til danske Politikken.

- Det er en stor kamp, men likevel «bare» en fotballkamp. Det hadde vært fett å komme hit og stjele tre poeng, sier han med et smil.

Grindheim spilte samtlige 90 minutter for FC København i 2-1-seieren mot Silkeborg i helga. Mot slutten merket han at kroppen føltes tung.

- Jeg har vært litt syk, uten at det skal være noen unnskyldning. Men det var meget tvilsomt om jeg overhodet skulle spilt. Jeg var helt ferdig og brakk meg ute på banen mot slutten, sier Grindheim.

Forhåpentlig er han kvitt sykdomsplagene når landslaget nå tar fatt på de siste forberedelsene inn mot Island- og Danmark-kampene. Landslaget har sin første økt tirsdag formiddag på Nadderud i Bærum. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere