*Nettavisen* Sport.

- Mange som blir fascinert og sjarmert

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Nå går Hødd for gull i cupfinalen.

28.09.12 13:19

Ulsteinvik (NTB): – Vi kan slå Tromsø i cupfinalen om vi spiller opp mot vårt beste, mener Hødds daglige leder André Nevstad dagen etter semifinaleseieren mot Brann.

Hødd-legenden Nevstad understreker at Hødd har spilt sine beste kamper mot god motstand denne sesongen. Kvartfinalen mot Haugesund og 3-1-seieren mot Brann i semifinalen i cupen er blant disse.

– Vi møter et godt lag som spesielt er bra hjemme på Alfheim, men heldigvis spilles cupfinalen på Ullevaal. Tromsø er naturlig nok favoritter, men en cupfinale er en cupfinale, sier Nevstad til NTB.

Seirer som mot Brann gir selvtillit. 1.-divisjonsklubben var høyt oppe torsdag.

– Det gjelder å få ut selvtilliten ofte nok. Vi har potensial til å bli et godt lag i Norge. Vi kan slå Tromsø også.

Utladet
For spillerne ble det en rolig feiring etter den sterke semifinaleseieren mot storfavoritt Brann.

– Det ble en stor dag, men for vår del venter en viktig kamp mot Tromsdalen allerede søndag. Spillerne blir utladet etter en slik kamp, og vi samlet oss til en liten middag før vi tok en tidlig kveld. Vi tok oss fort inn igjen, mens folk og supportere nok koste seg litt lenger utover kvelden og natta, sa Nevstad.

Gullalder
Den daglige lederen spilte selv nesten 700 kamper for Hødd, og han mente at torsdagen i Ulsteinvik var viktig for mange.

– Den var viktig for den eldre garde som var med i gullalderen på 1960- og 70-tallet. Og den var viktig for den yngre generasjonen som ikke har vært med på noe slikt før.

Nevstad forteller om stor respons fra hele Fotball-Norge etter at cupen igjen fikk sin askeladd, slik Follo var det for to år siden.

– Vi har fått gratulasjoner og tilbakemeldinger fra alle hold både lokalt og nasjonalt. Det er mange som blir fascinert og sjarmert av at en liten klubb tar seg til en cupfinale.

Tid
Hødd har fått signaler om at de får rundt 5700 billetter til cupfinalen.

– Klarer dere å selge ut det?

– Interessen er stor, men vi må få litt tid på oss når det gjelder hvordan vi skal angripe og organisere dette. Vi har ikke bestemt hvordan vi skal organisere salget ennå. Vi har mye arbeid foran oss fram til 25. november, sier Nevstad. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag