- Manglende europacupspill vil hjelpe United

Manchester United-legenden Bobby Charlton (t.h) er overbevist om at klubben vil dra fordel av ikke å spille i Europa.

Manchester United-legenden Bobby Charlton (t.h) er overbevist om at klubben vil dra fordel av ikke å spille i Europa. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Manchester United-legenden Bobby Charlton er overbevist om at klubben vil dra fordel av ikke å spille i Europa.

76-åringen føler seg sikker på at United vil heve seg etter en treg start på sesongen. To poeng på tre kamper er hittil rødtrøyenes fasit under Louis van Gaals ledelse

– Det føles rart at Manchester United ikke er involvert i europacupspill. Det er galskap, men kanskje vil det gjøre ting lettere for oss, sier Charlton til klubbens nettsted.

– Vil ordne seg

Som regjerende seriemester krasjlandet United på 7.-plass i Premier League forrige sesong. Det førte til at storklubben for første gang siden 1989/90-sesongen ikke deltar i Europa.

Van Gaal har fått jobben med å gjenreise Old Trafford-laget, men etter fire kamper venter nederlenderen fortsatt på sin første seier som United-sjef. I ligacupen røk klubben ut med pinlige 0-4 for lille MK Dons.

– Vi har startet sesongen med en del nye spillere, og vi har ikke spilt bra. Men det vil ordne seg. Jeg tror vi står overfor en fantastisk reise når vi nå skal slå tilbake, spår Charlton.

United møter Queens Park Rangers hjemme på Old Trafford søndag. Alt annet enn seier vil være en enorm skuffelse.

Stjernekjøp

Charlton er fornøyd med innkjøpene van Gaal og United landet før overgangsmarkedet stengte. Stjerner som Ángel Di María og Radamel Falcao er blant lagets nykommere.

– Vi kommer definitivt ikke til å slite lenger. Det er sikkert, sier klubblegenden.

Charlton er den mestscorende United-spilleren gjennom tidene. Fra 1956 til 1973 leverte han 247 mål for klubben. Han vant serievinnercupen med United og VM med England. (©NTB)

LES:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.