*Nettavisen* Sport.

- Maradona hasteopereres for blødning i magen

OPERERES: Diego Maradona hasteopereres etter at legene oppdaget en blødning i fotballegendens mage. Foto: Jose Luis Gonzalez (Reuters)

Fotballegenden Diego Maradona er innlagt på sykehus, melder argentinske medier.

05.01.19 14:30

Den argentinske fotballegenden måtte ifølge Fox Sports Argentina hasteopereres som følge av en blødning i magen fredag.

Blødningen skal ha blitt oppdaget i forbindelse med en rutinemessig sjekk på et sykehus i Buenos Aires.

58-åringens barn Giannina, Jana og Diego Junior er ifølge kanalen sammen med sin far på sykehuset.

Natt til lørdag kom Maradona selv på banen med en uttalelse til alle sine Instagram-følgere.

- Jeg vil takke alle for støttemeldingene. Jeg beklager at dere bekymret dere uten grunn. Jeg vil si at ingenting skjedde, jeg har det fint. Jeg tar vare på meg selv, på grunn av mine barnebarn Benja, Dieguito Matías og for min sønn Diego Fernando. Jeg sender alle et kyss, skriver fotballegenden på Instagram.

Møtte ikke opp på trening

Tidligere fredag kom rapporter om at Maradona ikke hadde returnert til Mexico, hvor han trener fotballklubben Dorados, etter juleferie i hjemlandet.

Laget skal spille hjemmekamp mot Celaya allerede søndag, men det oppstod full forvirring da treneren ikke dukket opp på trening denne uken.

Klikk på bildet for å forstørre.

SLITER MED BEINA: Diego Maradona, sittende, under trening med hans meksicanske klubb Dorados. Foto: Rashide Farias (AFP / NTB scanpix)

Maradonas advokat, Matias Morla, kunne imidlertid fredag forsikre om at 58-åringen kommer til å returnere til Mexico og fortsette som trener.

- Diego Maradona blir værende i Dorados de Sinaloa og er lagets trener hele sesongen. Etter en rutinemessig legesjekk i Argentina, returnerer han til trening, skrev Morla på Twitter fredag.

Det var i forbindelse med denne legesjekken at legene skal ha funnet en blødning som måtte opereres umiddelbart.

Kontroversiell

Diego Maradona regnes av mange som tidenes beste fotballspiller.

Livet utenfor banen har imidlertid ikke bare vært enkelt for verdensmesteren fra 1986. Under sommerens VM i Russland, skapte han overskrifter på grunn av utagerende oppførsel på tribunen.

Som trener i Mexico har det også blitt stilt spørsmål rundt hvorvidt han er skikket til å lede et fotballag. Blant annet etter dette intervjuet:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.