RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Maradona skal ta over Argentina

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Skal man tro presidenten for det argentinske fotballforbundet, Julio Grondona, arbeides der målrettet med å gjøre Diego Maradona til fremtidig landslagtrener.

- Diego Maradona er blitt innlemmet i staben omkring landslaget, og ingen fortjener en fremtid med landslaget mer enn han gjør, sa Grondona fredag i et interview med Radio La Red.

På direkte spørsmål om den kontroversielle verdensstjernen en dag kan stå med hovedansvaret, svarte presidenten at det er en målsetting de jobber målrettet for å oppnå.

Grondonas avgjørelse med å gi Maradona en funksjon i landslaget, er uventet i og med at lagets nåværende trener, Jose Pekerman, skal ha truet med å gå av hvis Maradona fikk en innflytelsesrik jobb.

Hvilken rolle Maradona skal spille på landslaget nå er imidlertid uklart.

- Vi kan ennå ikke gi en presis beskrivelse av hva Maradona skal gjøre og ikke gjøre, men etter vennskapskampene mot England og Qatar vil vi rydde opp i de missforståelsene visse medier har omkring hvem som har ansvaret for hva i landslagsstaben, forklarte presidenten, som samtidig ga støtteerklæringer til landslagssjef Jose Pekerman.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere