RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Maradona var bedre enn Pelé

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JACQUES DEMARTHON
Sist oppdatert:
Det argentinske stjerneskuddet Carlos Tevez leker med ilden i Brasil. - Maradona var bedre enn Pelé, sa spissen da han ble presentert for sin nye brasilianske klubb Corinthians.

Det var i slutten av november Tevez ble solgt fra den argentinske klubben Boca Juniors til Corinthians i nabolandet Brasil for den nette sum av 120 millioner kroner.

Men da han mandag denne uken ble presentert for Corinthians-fansen, kom han med et utsagn som ikke akkurat falt i god smak i fotballgale Brasil.

- Jeg vet at brasilianere mener Pelé er verdens beste gjennom tidene, men jeg mener Diego Maradona var den beste, sa 20-åringen til Globo television, ifølge Reuters.

Tevez ankom Brasil mandag, to dager etter at han scoret to mål i sin avskjedskamp for Boca Juniors i 2-0-seieren over Bolivar.

Han bestod senere den medisinske testen, og ble offisielt presentert for fansen mandag kveld. Planen er at Tevez skal feire julen i hjemlandet Argentina før han knytter seg til Corinthians i begynnelsen av januar.

Carlos Tevez er regnet som et av argentinas største fotballtalenter på lang tid. Tevez hadde en stor del av æren for den argentinske suksessen i Aten-OL. Spissen scoret hele åtte mål for Argentina i OL-turneringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere