*Nettavisen* Sport.

- Martin ville trekke seg

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Først ble det sagt at Martin Andresen ville gi seg. Så tapte Vålerenga igjen.

24.08.09 08:43

Her kan du se utviklingen fra minutt til minutt i kampen.

STABÆK-VÅLERENGA 3-2:

For en dramatikk.

Rett før søndagens kamp mellom Stabæk og Vålerenga, meldte TV 2 at Martin Andresen ville trekke seg fra Vålerenga-jobben forrige uke. Det var TV-kanalens Vålerenga-journalist som siterte anonyme kilder på at Martin Andresen tidligere denne uka hadde fått nok. Han skal ha følt at han manglet tillit fra ledelsen, og skal også ha vært misfornøyd med oppfølgingen fra eierne, siden han ikke har fått de midlene han ble lovet da han gikk inn i jobben.

I tillegg skal Klanen ha sagt at et flertall der ønsket ham ut av jobben.

Til slutt ble Andresen likevel overtalt til å fortsette, melder TV 2 Sporten.

- De fantasiene dine kan du ta med en annen plass. De kildene dine fungerer ikke bestandig, svarte Andresen da han ble konfrontert med TV 2s opplysninger.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Mistet ledelsen
Så ble han, tilskuerne og TV-seerne vitne til en dramatisk kamp også ute på Telenor Arena. Men nok en gang endte det med Vålerenga-tap - lagets sjuende på rad.

Daniel Nannskog utnyttet en stygg feil fra Vålerengs midtstopperdebutant, Birger Madsen, til å sette inn 1-0, men så slo Oslo-klubben tilbake. Bengt Sæternes scoret sitt 100. og 101. Tippeliga-mål, og plutselig ledet Martin Andresens menn 2-1.

Men få ting går Vålerengas vei om dagen, og det gjorde det heller ikke til slutt søndag.

Etter en snau time utliknet Daigo Kobayashi på et frispark fra langt hold. Så satte innbytter Jon Inge Høiland inn det avgjørende målet med sitt første spark på ballen etter at han kom på banen.

(Saken fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Kyrre Lien

Dermed tårner problemene seg opp for Vålerenga, som kun er fire poeng unna kvalifiseringsplassen, og seks unna direkte nedrykk.

Dermed ble Andresen igjen spurt om hva tapet har å si for hans rolle.

- Det har jeg ikke tenkt noe på, sa Andresen - med klar adresse til at kampen akkurat var ferdig.

- Men jeg trives i jobben. Vi jobber for å bli bedre hver eneste dag og gjorde en god kamp også mot Stabæk, selv om det ikke ville seg i dag, heller, fortsetter han.

Han mente 0-1-målet var en kommunikasjonssvikt mellom keeper Troy Perkins og midtstopper Madsen, men var også skuffet over at de to siste baklengsmålene kom på dødballer.

Les saken:Halve Tippeligaen kan rykke ned

Stabæk derimot ligger på 4. plass, fire poeng bak Odd på 3. plass. Søndagens seier var lagets sjuende strake på hjemmebane i serien.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag