RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Materazzi faller lett

(AP/)
Sist oppdatert:
Frankrikes landslagssjef Raymond Domenech fnyser av Marco Materazzi etter et han nok en gang ble nikket ned av en motspiller.

Materazzi provoserte fram det røde kortet til Zinedine Zidane i VM-finalen i sommer, noe som førte til tilsynelatende endeløse spekulasjoner om hva som gjorde at det klikket for sindige Zidane.

Søndag gikk han nok en gang i gresset da det kokte over for Sampdorias Gennaro Delvecchio. Raymond Domenech synes ikke synd på Inter-spilleren.

– Han har en tendens til å falle veldig lett, sa landslagssjefen som måtte tåle å miste Zidane da han trengtes som mest i VM-finalen.

– Han må ha en svakhet et eller annet sted, fortsetter han.

Materazzi innrømmet at han hadde provosert Zidane, men benekter at han gjorde det samme med Delvecchio da Inter tok sin 14. strake serie A-seier søndag.

Delvecchio kom sent inn i en takling med Inter-målvakt Julio Cesar, noe som fikk Materazzi til å reagere.

– Jeg handlet instinktivt. Alt jeg ønsket å gjøre var å beskytte keeperen vår. Jeg gikk bort til ham og spurte hva han drev med. Da dyttet han meg, men jeg ble stående. Så skallet han meg slik at jeg falt. Jeg fikk vondt i leppa, sa 33-åringen som bedyrer at han innrømmer det når han har gjort noe galt.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere