RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- McClaren favoritt til England-jobben

(Reuters)
Sist oppdatert:
Steve McClaren er den aller heteste kandidaten til å erstatte Sven-Göran Eriksson som engelsk landslagssjef.

Det engelske fotballforbundet (FA) forventer å offentliggjøre hvem som blir Englands neste landslagstrener i løpet av mai måned.

Men skal en tro de siste spekulasjonene i engelske medier er Middlesbroughs manager Steve McClaren den heteste kandidaten til å overta etter Eriksson.

Ifølge The Sun tok Newcastle, som også er på jakt etter en ny trener foran neste sesong, kontakt med Middlesbrough for å forhøre seg om McClarens situasjon.

Men Newcastle-formann Freddy Shepherd fikk raskt svar at McClaren - som allerede er ansatt i Erikssons trenerteam på det engelske landslaget - ikke var aktuell ettersom FA vurderte ham som den beste kandidaten til å overta England, skriver The Sun.

Lavere odds
Etter at The Sun omtalte saken i sin torsdagsutgave, falt oddsen på McClaren hos engelske bookmakere fra en 10-1 outsider-posisjon til 5-2, det samme som Martin O’Neill.

McClaren selv tar spekulasjonene med knusende ro.

- Dette er bare spekulasjoner - og jeg ønsker ikke å bidra til ytterligere spekulasjoner, sier han i en kommentar til The Sun.

McClaren minner om at det ikke er lenge siden at engelske aviser skrev at han trolig kom til å få sparken på Riverside.

- For to måneder siden snakket folk om meg av totalt andre grunner. Det er en del av fotballen og det viser hvor fort ting kan endre seg. Min CV er den samme som for to og tre måneder siden. Jeg mener jeg har oppnådd mye i løpet av min karriere og det er jeg stolt av, mener Boro-bossen.

- Steve er vår!
Boros styreformann er lei av å snake om McClarens fremtid.

- Steve McClaren er vår manager og tilhører ingen andre, er alt han er villig til å si om de seneste spekulasjonene i engelske aviser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere