RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Meningsløse spekulasjoner

Foto: AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Middlesbrough er klokkeklare på at de ikke slipper noen A-lagsspillere.

Tottenham fortsetter å sikle på Stewart Downing, uten at de er nærmere å sikre seg Middlesbrough-spilleren av den grunn.

Onsdag ble det meldt at Spurs hadde lagt inn et tredje bud på Downing, denne gang på 14,5 millioner pund. At det har kommet et nytt bud avvises imidlertid kategorisk av en talsmann for Boro.

- Det stemmer ikke. Vi har ikke mottatt noe nytt bud, sier talsmannen, Dave Allan, ifølge Middlesbroughs Evening Gazette.

Også ryktene om at Gary O'Neil har levert inn et ønske om å bli plassert på transferlista, avkreftes.

Oppgitt direktør
Klubbdirektør Keith Lamb er oppgitt over alle spekulasjonene.

- Ingen seniorspillere vil forlate klubben. Medias spekulasjoner rundt dette er meningsløse og vi kommer ikke til å kommentere dem, sier Lamb ifølge BBC.

Det som imidlertid er et faktum er at Downing ønsker seg bort, og at han har gitt klubben beskjed om dette.

Årsaken skal være at han mener Boro ikke har satset like mye som han ble forespeilet da han i februar i fjor signerte en ny femårskontrakt med klubben. At klubben ikke har klart å etablere seg i den øvre halvdelen av Premier League skal være en stor frustrasjon for Downing.

- Frustrert Downing
- Stewart har vært frustrert helt siden i sommer, bekreftet faren hans, som også heter Stewart Downing, overfor Evening Gazette tidligere denne uken.

- Da han signerte fikk han garantier om at klubben ville investere kraftig i spillerstallen. Han føler at klubben ikke har levd opp til de forventningene, og han er oppgitt over at de nok en gang sliter i Premier League, sa Downing Senior.

Han fortalte videre at sønnen har brukt langt tid før han bestemte seg for å ønske seg bort fra klubben.

- Fordi han er en Middlesbrough-gutt har han selvsagt brukt mye tid på å tenke seg om før han leverte inn ønsket om å bli satt på transferlista. Han håper fansen forstår hvorfor han har gjort det.

- Aldri skuffet noen
Også Downings lagkamerat, Boro-kaptein Emanuel Pogatetz, har bedt om at fansen må vise forståelse, og insisterer på at Downing - så lenge han spiller for klubben - vil være like lojal mot klubben som en hvilken som helst annen av spillerne.

Han oppfordrer fansen til å avstå fra å bue på Downing når Boro møter Sunderland til helgen.

- Han har aldri skuffet noen. Jeg forventer at ingen buer på ham, for han er en lokal gutt som alltid presterer for klubben, sier Pogatetz.

- Å bue vil verken hjelpe ham eller laget. Vi trenger en god atmosfære og stemning mot Sunderland, for det er en svært viktig kamp.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere