RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Michael Regan / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)

- Mente ikke å provosere Liverpool

Arsene Wenger om kuppforsøket.

I sommer var Arsenal ute etter Luis Suarez, stjernespilleren til Liverpool.

Londonklubben la angivelig inn flere bud på mannen fra Uruguay, men de røde fra Merseyside nektet å selge.

Det at Arsenal gikk såpass hardt inn for å sikre seg en nøkkelspiller hos en rival var det mange som reagerte på, selv om dette egentlig ikke er så uvanlig i fotball.

Lørdag møtes de to lagene, som begge kjemper i toppen av Premier League, til dyst på Emirates, og nevnte Suarez kan fort bli en nøkkelperson i kampen.

Arsenal-manager Arsène Wenger sier før kampen at det aldri var meningen å provosere Liverpool i sommer.

- Det var vel ikke akkurat det mest listige vi har gjort, men det var ikke ment som en provokasjon. Jeg skjønner at folk så det slik, men det var ikke meningen, sier han til Sky Sports.

- Det var en av flere overganger som ikke ble noe av. Alle klubber har noen sånne. Men det er ikke noe behov for å snakke mye om det i ettertid, sier Wenger.

Franskmannen ønsker ikke å snakke så mye mer om Liverpools formspiss.

- Suarez er en proff, han spiller i Liverpool, har får lønn av Liverpool, og der er det. Vår forhold til Liverpool er fortsatt bra. Vi hadde en god dialog, sier han.

Arsenal endte opp med å signere Mesüt Özil fra Real Madrid i sommer, en overgang som så langt har vist seg å være svært god.

- Livet handler om muligheter. Noen ganger går du glipp av noe, mens andre ganger går det din vei. Det beste du kan gjøre, er å leve livet basert på dine egne kvaliteter.

- Vi har et lag som er bra nok til å slå Liverpool. Det er noe vi ønsker å holde fokus på og vise lørdag, legger han til.

Oppgjøret mellom Arsenal og Liverpool kan du selvsagt følge minutt for minutt i Nettavisens livesenter. Avspark er 18.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere