RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Messi hadde fått trøbbel i England

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Wayne Rooney med stikk til Barcelona-stjernen.

Lionel Messi har vært fantastisk for Barcelona denne sesongen og sist lørdag ble det hele kronet med en fortjent Champions League-triumf over Manchester United.

Den kortvokste argentineren har vært meget målfarlig i den gjeveste europacupen og endte på totalt 12 fulltreffere, noe holdt til å bli overlegen toppscorer.

Også i den hjemlige ligaen har Messi vært i storslag hele sesongen og 23-åringen var en av mange som bidro sterkt til at katalanerne kunne løfte La Liga-trofeet.

- Nesten umulig
Manchester Uniteds Wayne Rooney er imidlertid skeptisk til om Barcelona-stjernen kunne hevdet seg på samme nivå i engelske Premier League.

- Om han hadde fått med seg Xavi og Andres Iniesta, så ja, da hadde han nok styrt kamper på samme måte i England også, sier spissen til talkSPORT.

- Men det hadde vært veldig vanskelig, nesten helt umulig, for ham å spille på samme måte i Premier League, som det han gjør i Spania, sier United-stjernen.

Til tross for at Messi de siste årene har vist at han både har styrke, balanse og hurtighet, mener Rooney at det fysiske nivået i England stiller større krav til spillerne.

- Spillet i England er mer fysisk. Det å møte Birmingham eller Stoke på bortebane er ekstremt tøft, sier Rooney.

- Beste spilleren
United-spissen legger likevel ikke skjul på at han er en stor beundrer av den lille argentineren og ble svært imponert over det Messi presterte på Wembley lørdag.

- Barcelona er det beste laget jeg har sett og Lionel Messi er den beste spilleren, sier han.

- På Playstation kan jeg få ham til å gjøre akkurat det jeg vil, men han var enda bedre enn det i virkeligheten, konstaterer United-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere