RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

- Messi og Alves i supporterkrangel

Sist oppdatert:
Ladet opp til kamp med hotellbråk.

Før Barcelonas møte med Chelsea, ble politiet tilkalt til Grosvenor Hotel, etter Lionel Messi og Dani Alves hadde havnet i bråk med noen fans.

James McWatt spurte Messi om en autograf da Dani Alves kom til og skjelte ham ut etter noter. Til slutt gikk Barcelonas sikkerhetsvakter imellom.

- Det klikket for Alves
McWatt fanget deler av oppstyret på film, og The Sun publiserer torsdag et bilde av Dani Alves, som peker rett i kameraet og ser relativt hissig ut.

- Vi hadde ikke drukket. Vi var bare oppglødd over at vi traff Messi, sier McWatt til avisen.

19-åringen var på shoppingtur i London sammen med to kompiser da han la merke til at Barcelona-spillerne bodde på samme hotell. Alle de tre guttene kjøpte seg en Messi-drakt i håp om at han ville signere den.

- Han skulle til å gjøre det da Dani Alves kom imellom og begynte å skrike «nei». Han ble helt gal og begynte å skrike til oss på spansk. Jeg gikk unna og begynte å filme da jeg hørte det ble virkelig ampert.

Kastet ut
Guttene returnerte etter hvert til rommet sitt, men senere kom hotellansatte og politi og fortalte at Barcelona-spillerne ønsket at de skulle forlate hotellet, noe de gjorde uten å lage trøbbel.

En talsmann for hotellet skal ha bekreftet episoden overfor The Sun.

- En hendelse som involverte et lite antall gjester fant sted. Fire gjester ble spurt om å forlate hotellet og gjorde det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere