*Nettavisen* Sport.

- Messi og Alves i supporterkrangel

Foto: Reuters/Scanpix

Ladet opp til kamp med hotellbråk.

19.04.12 09:51

Før Barcelonas møte med Chelsea, ble politiet tilkalt til Grosvenor Hotel, etter Lionel Messi og Dani Alves hadde havnet i bråk med noen fans.

James McWatt spurte Messi om en autograf da Dani Alves kom til og skjelte ham ut etter noter. Til slutt gikk Barcelonas sikkerhetsvakter imellom.

- Det klikket for Alves
McWatt fanget deler av oppstyret på film, og The Sun publiserer torsdag et bilde av Dani Alves, som peker rett i kameraet og ser relativt hissig ut.

- Vi hadde ikke drukket. Vi var bare oppglødd over at vi traff Messi, sier McWatt til avisen.

19-åringen var på shoppingtur i London sammen med to kompiser da han la merke til at Barcelona-spillerne bodde på samme hotell. Alle de tre guttene kjøpte seg en Messi-drakt i håp om at han ville signere den.

- Han skulle til å gjøre det da Dani Alves kom imellom og begynte å skrike «nei». Han ble helt gal og begynte å skrike til oss på spansk. Jeg gikk unna og begynte å filme da jeg hørte det ble virkelig ampert.

Kastet ut
Guttene returnerte etter hvert til rommet sitt, men senere kom hotellansatte og politi og fortalte at Barcelona-spillerne ønsket at de skulle forlate hotellet, noe de gjorde uten å lage trøbbel.

En talsmann for hotellet skal ha bekreftet episoden overfor The Sun.

- En hendelse som involverte et lite antall gjester fant sted. Fire gjester ble spurt om å forlate hotellet og gjorde det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.