RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mignolet klar for Liverpool

Foto: Ian Kington / Afp / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Det hevder kilder til Sky Sports.

Liverpool har lenge vært koblet til den belgiske keeperen, Simon Mignolet, som har storspilt under sin tid i Sunderland.

Nå ser det ut til at Merseyside-klubben endelig har lyktes i å hente keeperen.

Ifølge kilder av Sky Sports skal Liverpool ha måtte betale et sted mellom 11 og 12 millioner pund for den belgiske landslagsmålvakten.

Ingen av klubbene har foreløpig bekreftet avtalen på sine nettsider, men det er ventet at det blir bekreftet iløpet av kort tid.

Mignolet, som hadde igjen to år av sin kontrakt med Paolo Di Canios Sunderland, er ventet å bli Liverpools nye førstekeeper.

Pepe Reina har over lengre tid vært koblet vekk fra Beatles-byen, og nå ser det ut til at veien ut portene på Anfield blir kort for spanjolen.

Mignolet kom til Sunderland for tre år siden, og kostet den gang klubben 2 millioner pund. Laget som til daglig spiller på Stadium of Light gjør altså god butikk med salget av sin keeperkjempe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere