RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mikel er vår

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson og Morgan Andersen mener FIFA-dommen understreker gyldigheten av Mikels overgang til Manchester United.

Dommen, som ble publisert i sin helhet på Lyn-sidene fredag, tar ikke direkte parti i disputten mellom Chelsea og Manchester United. Selv har Mikel sagt at han ønsker å spille for Chelsea, men både Morgan Andersen og Sir Alex Ferguson er klare på at den mye omtalte FIFA-dommen understreker gyldigheten av Mikels overgang til United.

Dommen slo nemlig fast at Mikel hadde en bindende kontrakt med Lyn fra 22. april. 29. april signerte han for Manchester United. I midten av juli ble det meldt om at Chelsea fikk stortalentet, men det virker lite trolig nå.

- Fakta er at Mikel er Manchester United-spiller. Avtalen ble gjort med Lyn, og kontraktene ble signert. Vi er ikke i tvil om at vi har gjort alt på riktig måte, sier Ferguson til kickoffnigeria.com.

Tonen er den samme hos Morgan Andersen.

- Dommen viser at Lyn har gjort alt riktig, hevder Lyn-direktøren overfor TV 2 Nettavisen.

Mikels agent John Shittu er av en ganske annen oppfatning. Han mener Mikel ble presset til å skrive under for United, bruker ordet slavehandel, og lukker ørene for ordlyden i FIFA-dommen.

I mellomtiden sier nå Ezekiel Bala at både han og Emmanuel Sarki vil tilbake til Norge og Lyn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere