- Milan trenger Tevez

Foto: Scanpix/Afp

Men hvem er Maxi Lopez? lurte Kevin-Prince Boateng på.

01.12.11 14:48

Carlos Tévez kan havne i Milan denne vinteren dersom City blir enig med den italienske storklubben om rammene for en låneavtale.

Milans midtbanestjerne Kevin-Prince Boateng hadde ikke hatt noe imot å få argentineren til klubben.

- Det ville vært perfekt for Milan. Han er rask og kan forsvare aggressivt. Jeg tror San Siro vil ha en spiller som det. Det er imidlertid ikke opp til meg å avgjøre, sier Boateng til Corriere dello Sport.

- Maxi hvem?
Catanias Maxi Lopez skal også være linket til den italienske storklubben. Da Boateng fikk spørsmål om han helst ønsket Tevez eller Maxi Lopez, ble han først litt usikker på hvem det var snakk om.

- Maxi hvem? Å ja, han blonde i Catania. Jeg tenkte på Maxi Rodriguez, men Maxi Lopez er en god spiller og gjør det bra for Catania.

Boateng tror det ville blitt i overkant å hente begge argentinerne til klubben i januar.

Foto: Getty Images/All Over Press

- Nei, det ville blitt for mye, mener Boateng til tross for at Filippo Inzaghi kan komme til å forlate klubben.

- Vi ville fortsatt ha fem spisser, men Tevez kan også fungere som en playmaker eller spille på høyre og venstre side.

Hyller «Anto» og «Pippo»
Forrige måned fikk Antonio Cassano trøbbel med hjertet. Han er nå operert og på bedringens vei. Boateng er full av lovord om den teknisk briljante angriperen.

- Bare se på hva han har gjort i de første månedene av sesongen. Det er ikke lett å komme opp med sju målgivende etter så få kamper. Han er virkelig en sann mester, skryter Boateng.

Corriere dello Sport meldte onsdag at Filippo Inzaghi ønsker seg bort fra Milan, dersom han ikke får mer spilletid. Boateng forstår at måltyven nå trenger å komme seg bort.

- Pippo har fremdeles et fantastisk øye for mål, men han er 38 år. Da er det normalt å miste litt tempo. Fortsatt kan ikke jeg bestemme hvem som får spille, sier han.

Midtbanespilleren har ingen planer om å fortsette karrieren ut i de sene 30-årene, slik lagkameraten har gjort.

- Jeg? Ikke i det hele tatt? Pippo er gal etter fotball. Jeg elsker også sporten, men jeg ser også på det som en jobb, så jeg trenger å koble av iblant. Jeg foretrekker å se basketball fremfor fotball, sier Boateng.

Milan ligger for øyeblikket på andreplass i Serie A, to poeng bak ledende Juventus. Fredag spiller Milan bortekamp mot Genoa.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: SERIE A

Mest lest på Sport

Annonsebilag