*Nettavisen* Sport.

- Milan vil ha meg

Foto: Kevork Djansezian (Getty Images/AFP/Scanpix)

Men David Beckham utelukker heller ikke Premier League.

14.07.09 12:32

David Beckham opplevde en aldri så liten renessanse som fotballspiller som leiesoldat i AC Milan sesongen som gikk – og spilte seg tilbake på det engelske landslaget.

Nå er han tilbake i USA, og klar til innsats for sin egentlige arbeidsgiver LA Galaxy – etter noen runder med kritikk fra lagkameratene. Mandag var trener Bruce Arena fredsmegler mellom Beckham og lagkameraten Landon Donovan, som har stilt spørsmål ved Beckhams motivasjon for å spille i Galaxy.

Vil til VM
Alle skal visst nok være lykkelige og på talefot, men mye tyder på at Donovan har et poeng, for Beckham snakker allerede om en ny retur til europeisk fotball.

For er det én ting Beckham vil, er det å spille VM for England neste sommer. Og landslagssjef Fabio Capello er ikke tilfreds med at sexbomben med silkefoten kun holder seg i bevegelse på amerikansk gress.

- Jeg vil definitivt vurdere det, svarer Beckham op direkte spørsmål om det er aktuelt med et comeback i Premier League.

Sir Alex neppe interessert
- Man skal aldri si aldri. Da jeg forlot United, sa jeg at jeg aldri ville spille for en annen engelsk klubb. Hjertet mitt var i Manchester, og jeg kunne ikke se for meg å spille for en annen klubb mot United. Men nå vil jeg ikke utelukke det, sier Beckham – vel vitende om at Alex Ferguson neppe kommer på banen med et tilbud.

Mer sannsynlig enn Premier League-spill, er det imidlertid at David Beckham returnerer til Milan.

- Milan har gitt uttrykk for at de vil ha meg, så jeg ser ingen grunn til at ikke det skal bli noe av. Vi får vente og se, men jeg håper jeg drar tilbake dit, sier Beckham, ifølge Sportinglife.com.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.