- Min mor er 70 og fortsatt gymlærer

Foto: Alex Livesey / Getty Images

Derfor nekter Brad Friedel (41) å legge opp.

14.03.13 12:31

Torsdag spiller Tottenham mot Inter i åttedelsfinalen i Europa League. De har et godt utgangspunkt til returoppgjøret, etter en komfortabel 3-0-seier for en uke siden.

- Alder bare et tall
Mellom stengene for Tottenham vil trolig 41 år gamle Brad Friedel være.

- Jeg føler meg like bra som alltid. For meg er alder bare et tall. Jeg ville aldri signert en ny kontrakt hvis jeg ikke trodde at jeg kunne prestere bra for klubben, sier Friedel ifølge Telegraph.

Han erkjenner imidlertid at han må gi seg en dag.

- Selvsagt kommer alle idrettsutøvere til et punkt der man må si stopp, men til den tid vil jeg fortsette å spille, sier den amerikanske keeperen.

I fjor satte Brad Friedel ny klubbrekord i Tottenham, som den eldste spilleren i en offisiell kamp. Han begrunner den gode formen med hans egen mor.

- Min mor er 70 år og fortsatt gymlærer. Hun har ingen planer om å gi seg, og hun har elever opp til 14 år. En merker ikke på henne at hun er 70 år, det er helt sikkert, forteller Friedel.

Villas-Boas optimist
Tottenham-manager André Villas-Boas håper de kan ta seg videre og seile opp som en av favorittene til å vinne turneringen.

- Det har vært en herlig opplevelse hittil, og vi har vært fantastiske. Jeg håper vi kan gå videre mot Inter og sette oss selv i en sterk posisjon. Men vi innser at det fortsatt er mange sterke lag igjen i Europa League, sier manageren.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1n2fx4m29uvc81ou9xx5crl9j8', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1n2fx4m29uvc81ou9xx5crl9j8', 'eplayer14');

Tottenham må spille torsdagens kamp uten deres største stjerne, Gareth Bale. Han er suspendert for gule kort. Andre Villas-Boas er likevel selvsikker på klubbens pressekonferanse.

- Vi har vært i slike situasjoner tidligere, hvor vi har fått gode resultater selv om han ikke har vært med. Men selvfølgelig, Gareth i den formen han er i nå, kan utgjøre en stor forskjell i kampene. Spillerne vil savne han, men vi tror på oss selv, sier Villas-Boas.

Inters manager Andrea Stramaccioni er ikke like stor optimist.

- For øyeblikket går ting galt, og vi spiller dårlig. Det er viktig for meg at jeg kan gi spillerne tilbake den selvtilliten de har hatt tidligere. Det er min jobb før de neste kampene. Det blir vanskelig mot Tottenham, vi har mange spillere ute, sier Inter-manageren.

Torsdagens returoppgjør mellom Tottenham og Inter spilles på San Siro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.