*Nettavisen* Sport.

- Min største utfordring

Foto: Reuters/Scanpix

John Carew mener han endelig er på plass i verdens største liga. Se bildene fra hans første trening i Aston Villa.

25.01.07 17:10

John Carew kom til Aston Villa fra den franske toppklubben Lyon tidligere denne uka i en byttehandel med Milan Baros. Nå må han forberede seg på å møte store forventninger i birminghamklubben.

- Opp til Carew
- Jeg håper han vil spille opp mot sitt potensial. Nå er det opp til ham, og hvor sterkt han ønsker å lykkes, men hvis han holder seg skadefri, blir han en skikkelig tilvekst for oss, sier manager Martin O'Neill.

Torsdag gjennomførte Carew sin første treningsøkt med sin nye klubb.

- Han er en spiller jeg har kjent til ganske lenge. Da jeg var manager i Celtic spilte vi mot Valencia, og han var alltid en håndfull. Så jeg har alltid holdt et øye med karrieren hans, legger O'Neill til.

- Premier League er størst
Den norske landslagsspissen har tidligere spilt toppfotball i Spania, Italia, Tyrkia og Frankrike - foruten Norge. Nå skal han for første gang teste musklene i engelsk Premier League.

- Dette kan være min største utfordring. Jeg har hatt lyst til å spille i Premier League lenge. Jeg har vært i mange av de største ligaene i Europa, men ikke den største, sier Carew ifølge TV 2 Sporten.

Aston Villa ligger på 14. plass i Premier League med skuffende 29 poeng etter 24 serierunder. Klubben har bare vunnet seks seriekamper denne sesongen. 14 runder før slutt ligger Villa omtrent like langt fra uefacupplass som nedrykk.

Se bildene fra treningen her. Se også innslag fra Birmingham på TV 2 Sporten torsdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.