RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Min taktikk var å legge meg paddeflat

Foto: Paul Weaver / Mediehuset Nettavisen
Sist oppdatert:
- Jeg skulle helst sett at han ikke må true fotografer og journalister med juling, men hvis det er slik han skal komme seg over dette, må det få være greit, sier Erik Thorstvedt.

Det har stormet rundt Rune Almenning Jarstein etter kampen mot Slovenia. Først ville han ikke gå med på at det var en keepertabbe som resulterte i 1-0 målet til gjestene, mens han etter kampen avbrøt et intervju med TV 2 og kastet et headsett i bakken.

Det hele toppet seg med at han truet en fotograf utenfor spillerhotellet onsdag morgen.

- God underholdningsverdi
Tidligere landslagsmålvakt og fotballekspert hos TV 2, Erik Thorstvedt, har fått med seg det som skjedde utenfor spillerhotellet, men velger å ikke henge seg for mye opp i det.

- Jeg ble fortalt hva som skjedde utenfor spillerhotellet og jeg henger meg ikke så veldig opp i det, sier Thorstvedt til Nettavisen.

- Hvis vi er kyniske er det jo en underholdningsverdi i det også, fortsetter han.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Thorstvedt forteller til Nettavisen at målvakter har ulike måter å beskytte seg selv på når de gjør feil.

- Keepere har ulike måter å beskytte seg på. Det å være målvakt er en veldig utsatt posisjon og når man er landslagskeeper går man alltid ut på kanten av stupet hver gang man skal vokte målet.

- Trenger ikke true fotografer
Erik Thorstvedt har selv fått merke hvor brutalt det kan være å stå bakerst på det norske landslaget. Den tidligere Tottenham-målvakten valgte imidlertid en helt annen taktikk etter at han gjorde feil som bakerste mann.

- Min taktikk for å beskytte meg selv var å legge meg paddeflat. Jarstein velger en annen taktikk og det er helt greit det, hvis det fungerer for han. Det viktigste er at vi har en keeper som kommer seg over dette slik av vi har en trygg målvakt til de kommende VM-kvalifiseringskampene, sier Thorstvedt.

- Jeg skulle helst sett at han ikke må true fotografer og journalister med juling, men hvis det er slik han skal komme seg over dette må det få være greit, sier han.

.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere