RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Min vanskeligste avgjørelse

Sist oppdatert:
Liverpool-kaptein Steven Gerrard sier at de siste fem-seks ukene fikk ham til å ombestemme seg.

- De siste seks ukene har vært de tøffeste i mitt liv, og avgjørelsen om å si nei til Liverpool er den tøffeste jeg noen gang har tatt.

Det sier Gerrard til Sky Sports News etter at 25-åringen i dag brøt kontraktsforhandlingene med moderklubben.

- Jeg ønsket å signere en ny kontrakt etter mesterligafinalen, men siden har det skjedd ting som endret alt. Jeg har for mye respekt for klubben og folket der til å involvere meg i noe skittkasting.

Gerrard har to år igjen av avtalen med mesterligavinneren, men nå går det mot en rekordovergang til Chelsea eller Real Madrid.

- Ikke verdt 373 mill.
Fotballanalysefirmaet Dectech anslår at Gerrard er verdt 93 millioner norske kroner per sesong for Liverpool, mens klubben i dag betaler ham rundt halvparten i årslønn.

- Jeg sier ikke at Gerrard ikke er god, men han er ikke verdt 373 millioner (Chelseas bud, journ. anm.), sier Dectechs Dr. Henry Scott i en pressemelding.

Snakker best
Scott baserer seg på detaljert analyse av Gerrards kamper de tre siste sesongene, og sammenlikner Gerrads prestasjoner med Tim Cahill og Damien Duff.

- De er begge bedre midtbanespillere som har blitt solgt billigere. Når prisen har blitt så høy, så skyldes det to ting; at Chelsea er så finansielt sterke at de forvrenger overgangsmarkedet, og at Gerrards agentfirma, SFX, snakker bedre enn Gerrard spiller, sier Dr. Henry Scott.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere