- Min verste sesong

Foto: Andrew Yates (AFP)

Fernando Torres vil glemme den forrige sesongen, men angrer ikke på overgangen til Chelsea.

18.06.11 14:48

Forventningene var store i Chelsea da de kjøpte Fernando Torres fra Liverpool for 50 millioner pund i januar. Spanjolen som hadde herjet på topp hos Liverpool de siste sesongene skulle danne et fryktet angrepspar med Didier Drogba og føre Chelsea til heder og ære.

Slik skulle det ikke gå. Torres slet med å tilpasse seg livet i Chelsea. Målene lot vente på seg, og det tok ti kamper før den første, og eneste, scoringen kom for de blå.

Riktignok hadde ikke Torres vært på sitt beste den første halvdelen av 10/11-sesongen heller, men det var få som ventet at Torres ville få et floppstempel i Chelsea.

Spanjolen selv vil nå glemme den forrige sesongen.

- For meg var denne sesongen den verste siden jeg kom til England, sier Torres til Sky Sports.

- Skaden jeg pådro meg i VM hemmet prestasjonene mine og gjorde ting mer komplisert enn noensinne tidligere i karrieren, legger han til.

Angrer ikke på overgangen
Til tross for en dårlig sesong, endte Fernando Torres opp med 12 mål totalt. Et respektabelt antall for noen spisser, men spanjolen er ikke fornøyd.

- Tolv mål totalt i en sesong er ingenting for meg. Jeg var aldri hundre prosent, verken for Liverpool eller Chelsea, forteller Torres.

Likevel er han fast bestemt på at overgangen til Chelsea var et riktig trekk.

- Jeg foretrekker å glemme det som skjedde, men jeg angrer ikke at jeg signerte for klubben. Jeg er overbevist om at når maskinen Chelsea er i full rytme, vil vi bli veldig vanskelig å slå, uttaler spissen.

- Ingen problem med Drogba
Torres måtte finne seg i å sitte på benken i flere kamper hos Chelsea. I media ble det derfor spekulert i om at Torres og Didier Drogba hadde et dårlig forholdet. Det avviser Torres.

- Jeg har ingen problemer med Drogba. Jeg er virkelig veldig knyttet til Didier. Han er en sensasjonell fotballspiller og det potensielle rivaleriet mellom oss er positivt for Chelsea, sier 27-åringen.

Fokuset til Fernando Torres er nå å spille gode kamper for å hjelpe Chelsea til ligatittelen.

- Manchester United er mesterne, men jeg insisterer på at vi er hovedkandidatene til å ta tittelen deres. Det eneste jeg ønsker nå er seiere med Chelsea.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.