*Nettavisen* Sport.

- Misliker Uniteds spillestil

Manchester United-spillerne skal være misfornøyd med Sir Alex Ferguson og Carlos Queiroz' 4-3-3-formasjon.

22.09.05 12:47

Manchester United har vanligvis spilt i en 4-4-2-formasjon, men har denne sesongen forsøkt seg med 4-3-3 etter ønske fra asssistenttrener Carlos Queiroz. Sir Alex Ferguson støtter den nye spillestilen, men ifølge engelske medier er flere av spillerne misfornøyd med måten United spiller på.

I 4-3-3-formasjon har Manchester United kun produsert fem opplagte målsjanser i løpet av sine tre siste kamper mot Manchester City, Villarreal og Liverpool.

Ifølge The Sun liker flere av Manchester Uniteds spillere den nye formasjonen dårlig, og skal ha spurt reservelagstrener Brian McClair om å snakke med Ferguson og Queiroz om den nye taktikken.

Ferguson skal imidlertid ha støttet sin assistent i valget av taktikk - som i praksis gjør Ruud van Nistelrooy som ensom spiss.

Manchester Uniteds manager har også boikottet klubbens egen TV-kanal MUTV etter at en journalist kom med kritiske spørsmål om den nye formasjonen. Ferguson nektet å snakke med MUTV etter Liverpool-kampen forrige helg, melder Daily Mirror.

United jobber på spreng for å få klubbens mektige manager til å snakke med MUTV igjen, men Ferguson har tidligere vist seg som en svært sta mann. Skotten har blant annet nektet å snakke med BBC de 16 månedene etter at TV-kanalen sendte en kritisk dokumentar om Fergusons sønn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag