*Nettavisen* Sport.

- Mix er veldig populær i garderoben vår

ROSER MIX: Nordmannen Mix Diskerud har gjort et godt inntrykk på Frank Lampard, mannen som har scoret 211 mål i Premier League. Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

Frank Lampard er full av lovord om sin norske lagkamerat.

NEW YORK (Nettavisen): Det er liten tvil om at New York City Football Club mønstrer noen av verdens mest kjente fotballspillere: Hipsterguden Andrea Pirlo, målmaskinen Frank Lampard og verdensmesteren David Villa er tre av de største stjernene i internasjonal fotball.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Dette er også tre av lagkameratene til nordmannen Mix Diskerud (24).

Nettavisen møter Frank Lampard under lanseringen av sightseeingbusser som skal hylle nettopp disse tre superstjernene. Den mangeårige Chelsea-helten nøler ikke med å skryte av Mix når han møter en norsk avis.

- Mix er en hyggelig gutt. Det skjønte jeg med én gang, forteller Lampard.

Den tidligere Stabæk- og Rosenborg-spilleren har gjort et positivt inntrykk på flere enn Lampard.

- Han er en veldig populær mann i garderoben vår og en veldig god spiller, selv om han er ung. Han er jo på landslaget, sier Lampard til Nettavisen.

- Hvordan vil du beskrive Mix som spiller?

- Mix har mye energi og kvalitet, og jeg er sikker på at han kommer til å utvikle seg enda mer. Han er jo bare 24 år gammel, så han har god tid til å forbedre seg, selv om han allerede er fast på landslaget.

Lampard er glad for at Diskerud spiller fotball i nettopp Major League Soccer i USA.

- Det er bra for MLS å ha nasjonale landslagsspillere i ligaen. Han er jo amerikansk, sier Lampard, før han med et smil legger til:

- Selv om han selvfølgelig også er norsk.

Klikk på bildet for å forstørre.

SENTRER TILBAKE: Mix spiller ballen tilbake til Frank Lampard. Foto: Elsa (Getty Images)

Frank Lampard fremstår som en usedvanlig sympatisk fotballspiller, og rosen han tildeler en av sine lagkamerater er kanskje forutsigbar, men den fremstår likevel som ekte og troverdig. Såpass troverdig at Nettavisen naturligvis viderebringer rosen til Mix selv.

- Jeg kan da ikke kommentere skryt. Såpass norsk er jeg fremdeles, ler Mix.

Han kommenterer imidlertid gjerne både Lampard og garderoben til New York City FC.

- Frank har endelig kommet i form og er skadefri. Og da er det bare å se og lære. Det er fotballklokskap herfra til månen, konstaterer Mix overfor Nettavisen.

- Garderoben vår er også garderoben til verdens kuleste baseballag, New York Yankees. Avtrykk av historie og legender i veggene, liksom. Der passer Pirlo og Lampard og Villa fint inn. Resten av oss kommer nok aldri til å «eie» garderoben - men vi kan jo eie det beste smilet eller den mest smittende latteren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.