RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

- Mjelde skal behandles på lik linje med de andre

Sist oppdatert:
Brann med styreinstruks på lik behandling.

Brann-styret har instruert Rune Skarsfjord om at Erik Mjelde skal behandles på lik linje med de andre spillerne, skriver Bergens Tidende.

Mjelde-saken er blitt stor og sår for Sportsklubben Brann. Forholdet mellom trener Rune Skarsfjord og spilleren Erik Mjelde er betent. Skarsfjord mer en antydet før jul at Mjelde burde ha funnet seg en annen klubb. Den uttalelsen likte spillerorganisasjonen NISO dårlig.

Styret i Brann er blitt involvert i saken.

- Vi blir orientert om svært mange saker som angår Sportsklubben Brann, alt fra personalsaker til spillerkontrakter og leieforhold til leietakerne på Stadion. I en slik sammenheng er det ikke unaturlig at vi har kommentarer til dette, sier Moldestad.

Skarsfjord hevder at Mjelde blir behandlet på lik linje med de andre spillerne i klubben. Men arnabuen er så langt den eneste spilleren som ikke har vært på banen i treningskampene. På enkelte av treningsøktene til Brann, har Mjelde konsentrert seg om å terpe på detaljer i spillet sitt mens lagkameratene har trent formasjonstrening.

1. divisjonsklubbene har etter det BT erfarer forhørt seg om Mjelde, men ifølge spilleragent Stig Lillejordet ønsker Mjelde å fortsette i Brann.

- Det vi har sagt til Brann er at dersom det dukker opp en klubb som er interessant for Erik, skal vi selvfølgelig gjøre en vurdering. Men utgangspunktet hans er at det er i Brann han vil prestere, sier Lillejord. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere