*Nettavisen* Sport.

- Moa er ikke til salgs

Foto: Afp

Nå vil Hannover fornye kontrakten med den norske målmaskinen.

03.10.11 13:46

Mohammed «Moa» Abdellaoue fortsetter å bøtte inn mål for Hannover.

I torsdagens Europa League-kamp banket han inn et flott mål mot Vorskla Poltava, og nordmannen fortsatte scoringsshowet i søndagens kamp mot Werder Bremen. Der noterte Moa seg for karrierens første hat trick i Bundesligaen.

Imponerende scoringssnitt
Den norske spissen viser et imponerende scoringssnitt om dagen. Moa har bare spilt fem kamper i Bundesliga, men står nå med seks mål.

I tillegg har 25-åringen kun spilt 90 minutter én gang, og 358 minutter totalt. Det betyr at Abdellaoue har et snitt på én scoring hvert 59. minutt.

Hannover-spissens kontrakt varer til 2014, men allerede nå vil den tyske klubben forlenge med sin norske superspiss.

Det melder goal.com og sport1.de mandag formiddag.

- Ikke til salgs
Hannover-president Martin Kind avfeier nemlig spekulasjonene om at større klubber kan komme på banen og kapre Moa. For kort tid siden ble Arsenal koblet til den norske landslagsspissen, men de kan bare snu i døra, skal man tro klubbpresidenten.

- Han er ikke til salgs. Det er vårt mål å forlenge kontrakten med Moa. Kanskje er den kommende landslagspausen en passende anledning for det, men vi er ikke under press, sier Hannover-presidenten.

Moa selv, lar seg ikke affisere av alt oppstyret om sine egne prestasjoner.

- Jeg er på rett plass til rett tid. Det vil alltid komme interesse fra andre klubber, men jeg bruker ikke energi på det. Nå opplever jeg en fantastisk tid, og alt jeg ønsker er å utvikle meg, sier Moa.

Les også: Hannover følger Mos

PS: Under kan dere se video av Moas tre mål mot Werder Bremen:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag