*Nettavisen* Sport.

- Moa ferdig i Stuttgart i løpet av uken

PÅ VEI BORT: Mohammed Abdellaoues tid i Stuttgart ser ut til å gå mot slutten. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Hevder Stuttgart vil gi Mohammed Abdellaoue 13 millioner kroner for å forlate klubben.

13.07.15 12:49

Mohammed Abdellaoue (29) er trolig ferdig i Stuttgart i løpet av uken, melder den tyske avisen Stuttgarter-Zeitung mandag.

Avisen hevder at nordmannen vil motta en sluttpakke på 1,5 millioner euro.

Abdellaoues agent Stig Lillejord vil ikke bekrefte påstandene til avisen, men sier til Nettavisen at de jobber aktivt med å finne en ny arbeidsgiver til «Moa».

- Vi har en god dialog med Stuttgart. Vi har en dialog i forbindelse med det at Moa skal finne seg en ny klubb. Så får vi ta tingene litt som det kommer med tanke på den dialogen i løpet av nærmeste tid, sier Lillejord til Nettavisen.

Agenten legger ikke skjul på at begge partene ønsker at Moa skal fortsette karrieren i en annen klubb.

- Vi har en dialog hvor er enig om det at skal forsøke å få til at Moas karriere skal gå videre et annet sted. Den dialogen har vi hatt over en liten periode og den har vært utmerket, forteller Lillejord.

Etter hva Nettavisen erfarer skal Moa være i samtaler med klubber i flere forskjellige land, men foreløpig er det usikkert hvor han kommer til å fortsette karrieren.

Nordmannen har slitt stort med skader de siste årene, og selv om han har to år igjen av kontrakten med Stuttgart, ønsker altså Bundesliga-klubben å gi slipp på nordmannen.

Spissen har tidligere spilt for Skeid, Vålerenga og Hannover.

Han har notert seg for 92 kamper og 30 mål i Bundesligaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag