RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

- Modric nærmer seg Real Madrid

Sist oppdatert:
Torsdag reiser kroatens representanter til den spanske hovedstaden.

Luka Modric legger ikke skjul på at han ønsker seg en framtid på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid.

Torsdag reiser kroatens representanter til den spanske hovedstaden for å møte ledelsen i José Mourinhos klubb, skriver The Telegraph.

Vil ikke til PSG
Tottenham holder fast på at klubben ønsker 40 millioner pund for midtbanestjernen, men Real Madrid skal ikke være villig til å bla opp så mye. Klubben er imidlertid villig til å øke det første budet på 27 millioner.

Paris Saint-Germain har også kastet seg inn i kampen om Modric, men spilleren selv er fast bestemt på å spille for Real Madrid. Chelsea har fått beskjed om at Tottenham ikke ønsker å selge til en rival.

Modric er tilbake i trening etter at han var fraværende i noen dager og gikk glipp av lagets flytur til Los Angeles. Nå trener han sammen med blant andre Steven Pienaar, som også er på vei ut.

The Sun meldte i starten av uken at Modric har bedt om unnskyldning for det klubben kaller «uprofesjonell oppførsel». Det benektes av kilder som står kroaten nær.

- Modric er forbannet
Ifølge The Telegraph er 26-åringen forbannet på klubben. Han hadde nemlig ikke ventet at han skulle bli med laget til USA på grunn av sitt ønske om å forlate klubben i nær framtid.

Tottenham holder likevel fast ved at Modric kan vente seg en saftig bot etter å ha uteblitt fra trening og truer med ytterligere sanksjoner.

Kroaten har fått beskjed om at han kan forlate klubben hvis det rette budet kommer, men har også blitt påminnet at han har en fireårskontrakt han må forholde seg til.

Andre Villas-Boas har sett seg ut Shakthar Donetsks Willian og Moussa Dembele fra Fulham som mulige erstattere.

Joao Moutinho er fremdeles aktuell, men bare hvis Porto senker prisen på 24 millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere