RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Molde får ikke fram spillere selv, så det overrasker meg ikke

KLAR TALE: Dag-Eilev Fagermo mener Molde produserer få spillere på egen hånd.
KLAR TALE: Dag-Eilev Fagermo mener Molde produserer få spillere på egen hånd. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Slik reagerer Dag-Eilev Fagermo på at Molde vil hente en av hans spillere.

Elbasan Rashani har takket nei til kontraktsforlengelse med Odd, og ifølge Varden er Molde en av klubbene som ønsker angriperen.

Rashani har under et halvt år igjen av kontrakten med skiensklubben. Han bekrefter selv overfor Varden at Molde har tatt kontakt.

- Molde-trener Tor Ole Skullerud tok kontakt med meg torsdag formiddag. Vi hadde en hyggelig samtale der han fortalte meg hva han tenker om meg med tanke på posisjon og lignende. Det er jo greit å høre hva klubber tenker før man bestemmer seg for noe, sier Rashani.

21-åringen sier han trenger noen dagers betenkningstid før han kan gjøre et valg. Danske Nordsjælland skal ha tilbudt Odd mellom 700.000 og 900.000 kroner for spissen.

- Jeg vil ikke skrive kontrakt med Odd nå. Det er av ulike årsaker. Men det er ikke slik at jeg ikke vil spille mer for Odd. Om det ender slik at jeg må bli værende ut kontraktstiden, kan det jo også hende at vi blir enige i januar, sier Rashani.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo reagerer slik på interessen fra Molde:

- Molde får jo ikke frem spillere selv, så det overrasker ikke at de igjen prøver og hente fra oss. De prøvde på Semb også. Elba blir i Odd ut sesongen, så er det opp til han hva han gjør. Vi ønsker fortsatt forlengelse, skriver Fagermo i en SMS til Telemarksavisa.

Rashani scoret tre mål på 11 kamper for Odd i vårsesongen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere