RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Molde har kommet med tilbud til Bradley

TIL MOLDE? Bob Bradley skal ha vært i samtaler med Molde om å overta jobben som klubbens hovedtrener.
TIL MOLDE? Bob Bradley skal ha vært i samtaler med Molde om å overta jobben som klubbens hovedtrener. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)
Bob Bradley skal ha vært i møter med Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten.

I snart to sesonger har Bob Bradley tryllet frem fantastiske resultater med Stabæk.

Det har gjort amerikaneren til en ettertraktet trener, og etter at Molde kvittet seg med Tor Ole Skullerud, har ryktene versert om at Bradley er ønsket som erstatter.

melder VG at det er gjennomført samtaler mellom Bradley og Molde-investorene Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten.

Selv hevder amerikaneren at han ikke vet om Molde er aktuelle som ny arbeidsgiver for ham, men VG mener å vite at klubben har tilbudt ham et meget lukrativt tilbud.

- Vi får se. Du vet ikke hva som skjer, for dette er fotball. Du hører rykter at noen er interessert, men du vet ikke hvor seriøst det er, sier Bradley til VG.

Det som skal være ankepunktet mot å eventuelt overta forrige sesongs seriemestere, skal være at klubben denne sesongen mest sannsynlig ikke kvalifiserer seg til spill i Europa neste sesong.

Samtidig har det lenge vært kjent at Stabæk har ønsker om å forlenge med «trollmannen», og klubben håper nå på en avklaring innen få uker.

- Vi holder på å forhandle for å se om vi kan komme i mål eller nærme oss. Nå er det intensivt. I løpet av et par uker bør vi ha avklart det. Vi har gitt Bob tilbud en stund, så jeg håper han blir, sier sportssjef i Stabæk, Inge Andre Olsen til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere