- Mourinho dropper Chelsea-stjerne etter røykeepisode

Foto: Richard Heathcote / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Manageren er knallhard.

16.06.13 21:53

Med José Mourinho tilbake på Stamford Bridge, følger også høye krav til spillernes oppførsel og disiplin.

Det er det ikke sikkert at alle er like glade for.

Chelseas back-stjerne Ashley Cole ble nemlig tatt på fersk gjerning med en sigarett mellom leppene under et opphold i Los Angeles, skriver Daily Mail.

Det kan få store følger for mannen med 103 landskamper for England, ettersom Mourinho tidligere har vist nulltoleranse mot spillere som røyker.

Under tiden i Real Madrid var det Fabio Coentrao som ikke tenkte seg godt nok om når det gjaldt å nyte tobakk, med den påfølgende konsekvensen at Mourinho vraket han fra laget.

Nå spekuleres det i om den portugisiske manageren kommer til å gi Ashley Cole samme behandling, ettersom det absolutt ikke er første gang venstrebacken tar seg en sigarett.

En venn av spilleren sier de har advart ham om uvanen.

- Ashley røyker alltid mye når han har ferie om sommeren, og flere av oss har advart ham om at det er idiotisk, sier vennen til ifølge Daily Mail.

- Han har blitt sett med røyk tidligere, men ikke med Mourinho som manager, og når man vet hvilken standard han forventer av spillerne sine, kommer han nok ikke til å bli imponert over dette, fortsetter kilden, som forstår at Coles røyking kan få følger for den videre Chelsea-karrieren.

Om drøyt tre ukers tid samles spillerne for å ta fatt på pre-season-oppbyggingen før neste sesong. Så er spørsmålet hvor godt Ashley Cole blir mottatt av sin nye sjef.

Det var forresten Mourinho som hentet Ashley Cole i en kontroversiell overgang fra Arsenal i 2006, og spilleren ble raskt en viktig brikke i det suksessrike laget på Stamford Bridge.

Foto: Skjermdump Daily Mail / Getty / All Over Press

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.