*Nettavisen* Sport.

- Mourinho er blitt gal

Foto: Afp / Scanpix

Spansk avis hevder at Real-stjerner har stilt ultimatum til presidenten.

24.01.13 15:08

Den påståtte krangelen mellom José Mourinho og Real Madrids spillere er i ferd med å bli enda mer alvorlig, hevder Marca.

Ifølge avisen, som riktig nok har et noe frynsete rykte, har Iker Casillas og Sergio Ramos stilt et ultimatum til Real-presidenten Florentino Perez: Enten stikker Mourinho - eller så drar flere av stjernespillerne.

For en uke siden oppga spanske medier at Cristiano Ronaldo hadde skjelt ut Mourinho i forbindelse med cupkampen mot Valencia.

Real Madrid slo ut Valencia etter å ha spilt 1-1 i returkampen onsdag, men på tross av dette, skal det nå ha slått enda større sprekker mellom trener og spillere.

Kapteinene Iker Casillas og Sergio Ramos skal tirsdag ha møtt Florentino Perez og sagt klart ifra.

- Han er den beste treneren jeg har hatt, men i år er han blitt gal, skal Casillas ha sagt ifølge Mundo Deportivo.

Real Madrid ligger for øyeblikket på tredjeplass i La Liga - 15 poeng bak serieleder Barcelona. Nå kan bare Champions League-suksess redde sesongen for gigantklubben.

I åttedelsfinalen venter Manchester United, og første kamp spilles på Santiago Bernabéu 13. februar.

På en pressekonferanse torsdag har Real Madrid-president Perez benektet at han har hatt et møte med Sergio Ramos og Iker Casillas.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '78AED69A3DBF44D6A337E0CB1034865B', '1at7we3gxtke91tqi0q075un4g', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1at7we3gxtke91tqi0q075un4g', 'eplayer14');

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.