RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

- Mourinho er ikke min idealtrener

Sist oppdatert:
Den karismatiske treneren er like mye i fokus i Italia som han var i England.

José Mourinho er ikke typen som er redd for å komme med bastante uttalelser eller for å sette stjernespillere på benken. Portugiseren er knallhard i sine avgjørelser og har en egen evne til å føre sitt lag til toppen av tabellen.

Suksess
Først vant han alt som kunne vinnes med Porto, inkludert en meget overraskende mesterligatittel i 2004. Deretter gikk turen til London og Chelsea for å lede en av verdens største klubber. Der vant han flere titler inkludert seriegull, FA-cupen og ligacupen.

I sommer tok Mourinho over Inter Milan og har allerede innkassert sin første tittel med laget. I august slo milanoklubben Roma i den italienske supercupen.

Men gode resultater til tross, det er ikke alle som er like imponert over portugiseren. Hernan Crespo var i Chelsea da Mourinho ankom klubben i 2004, men ble samme sommeren sendt til AC Milan på lån. Nå befinner 33-åringen seg igjen under Mourinhos ledelse, men så langt i årets sesong har det ikke blitt mye spilletid for argentineren.

- Mourinho er ikke min idealtrener, men han er dyktig, sier Crespo ifølge Reuters.

Forlater Inter?
33-åringen har blitt utelatt fra Inters mesterligatropp og må finne seg i at spillere som Zlatan Ibrahimovic, Adriano og Julio Cruz står foran han i køen.

- Jeg er ikke sur, men situasjonen kunne ha blitt bedre behandlet. De har ikke gitt meg noen forklaring på hvorfor jeg ikke er en del av troppen i Mesterligaen, fortsetter argentineren.

Inter har hatt en solid start på sesongen og har innkassert 13 poeng på sine seks første kamper i Serie A. Med en Ibrahimovich som har funnet scoringsformen og en Adriano på vei tilbake i storform, kan det bli vanskelig for Crespo å spille seg inn i laget. Nå vurderer han fremtiden sin og utelukker ikke en retur til erkefienden AC Milan.

- Carlo Ancelotti er min idealtrener. Jeg får se hva jeg gjør i januar, avslutter den tidligere storscoreren.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere