RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mourinho er kjedelig

Foto: AFP/Scanpix
Roma-trener Claudio Ranieri begynner å bli lei av portugiseren.

Inter og Roma. det er de to lagene det står mellom i kampen om Serie A-tittelen denne sesongen. Milano-laget er i førersetet, to poeng foran John Arne Riises klubb når én runde gjenstår.

Jose Mourinhos menn har også den enkleste avslutningen. Inter møter bunnlaget Siena på bortebane, mens Roma møter middelhavsfarer Chievo borte på Marc' Antonio Bentegodi.

- Han kjeder meg
Roma-sjef Claudio Ranieri er imidlertid langt fra resignert før den avgjørende serierunden. José Mourinho har kommet med flere stikk mot den tidligere Chelsea-treneren, mens Ranieri selv innrømmer at portugiseren ikke bryr ham nevneverdig.

- Det virker som han tenker veldig mye på meg, for han snakker om meg hele tiden. Men for å være ærlig, jeg bryr meg ikke så mye. Han er ganske kjedelig i grunn, sier Ranieri ifølge Reuters.

Inter har hatt en meget god sesong under den karismatiske portugiseren, og i tillegg til å ha vunnet cupen, kan de også stikke av med både seriemesterskapet og Mesterliga-trofeet.

Og selv om ryktene rundt Mourinho har vært mange den siste tiden, og han selv flere ganger har hintet om at han blir å finne i Real Madrid neste sesong har laget holdt fokus på oppgavene.

- Vil belønne fansen
I Roma på sin side virker stemningen svært avslappet. Laget har kjempet seg opp i toppen etter en meget svak start på sesongen, og slik sett vil en eventuell andreplass uansett være sterkt.

Ranieri er likevel klar på at de ønsker å vinne. Først og fremst for fansen.

- Vi har mye nervøs energi i troppen nå, og vi ønsker å vinne for fansen. De er ekte gladiatorer. Vi ønsker å belønne dem med en siste triumf, sier Roma-sjefen.

Både oppgjøret mellom Inters og Romas skjebnekamp spilles søndag 15.00 norsk tid.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere