*Nettavisen* Sport.

- Mourinho gir seg i Real Madrid

Foto: EPA/Scanpix

Portugiseren skal ha bestemt seg for å forlate den spanske stormakten.

24.01.12 07:11

José Mourinho har bestemt seg for å forlate jobben som Real Madrid-trener til sommeren, melder The Telegraph.

De siterer den spanske avisen AS, som har intervjuet journalist Siro Lopez. Journalisten sprakk nyheten på radioprogrammet Punto Pelota, som er et ukentlig nasjonalt fotballprogram.

Der røpet Lopez at han har kilder fra Mourinhos innerste kretser, og de forteller at portugiseren har tatt avgjørelsen om å forlate Real Madrid til sommeren.

Forlater klubben
- Mourinho har fått nok. Ifølge Siro Lopez har Real-treneren forandret innstilling de siste dagene, og han har bestemt seg for å forlate klubben, skriver den spanske avisen.

Det påpekes også at flere aviser og tv-kanaler har rapportert om dårlig stemning mellom Mourinho og spillerne Iker Casillas og Sergio Ramos, i tillegg til at presset på Mourinho har vokst etter nok et tap mot Barcelona.

Pep på Mourinho
Søndag vant Real Madrid 4-1 mot Athletic Bilbao, og leder dermed Primera Division, fem poeng foran Barcelona på andreplass. Likevel pep Real-fansen mot Mourinho etter kampslutt, uten at han brydde seg noe særlig om akkurat det.

- Jeg bryr meg ikke om det, det er ikke et problem. Det er første gang det har skjedd, men det er en første gang for alt. Til og med Zinedine Zidane ble pepet på her, sa Mourinho etter 4-1-seieren.

Har vært hevdet før
Det er ikke første gang det hevdes at Mourinho er ferdig i Real Madrid. I august i fjor hevdet spanske Canal Plus at portugiseren var misfornøyd med den manglende støtten i klubben, og at han kom til å si opp jobben.

Noen timer etter at saken hadde kommet opp, kom imidlertid svaret. I et brev til Real Madrid-fansen avviste Mourinho ryktene på det sterkeste.

- Det er null sjanse for at jeg slutter. Null sjanse, skrev den karismatiske treneren i brevet den gangen.

Kommer det et nytt brev nå?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.