RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mourinho har skadet Real Madrid

Foto: Pierre-Philippe Marcou (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Tidligere klubbpresident Ramon Calderon slakter Jose Mourinhos oppførsel.

Barcelona er klare for Champions League-finalen. Semifinalemotstander Real Madrid sitter igjen med et dårlig navn og rykte – på grunn av trener Jose Mourinhos uttalelser etter den første semifinalekampen.

- Ingen har muligheten mot Barcelona! Hvor kommer all makten deres fra? Å vinne på denne måten er rett og slett ekkelt, sa Mourinho, og gikk langt i å beskylde Barcelona og UEFA for juks og korrupsjon.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Skadelige uttalelser
- Det er én ting å skryte opp sitt eget lag. Men å snakke ned motstanderen skal man være forsiktig med. Og når man i tillegg beskylder dem for bevisst juks, tar man steget helt ned i kjelleren, sa for eksempel Ola By Rise til Nettavisen.

Nå kommer det kritikk fra mer uventet hold. Tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon går nemlig knallhardt ut mot Mourinho.

- Det han har sagt, har skadet oss, sier Calderon til BBC Radio 5.

Han mener den mektige treneren burde hatt mer fokus på det faktum at han har fått for lite ut av investeringene Real Madrid har gjort.

- Ikke akseptabelt
- Vi investerte 400 millioner pund de to siste årene for å være et sterkt lag. Da kan du ikke skylde på skader, dommeravgjørelser eller noe som helst når du taper. Da er det bare å gratulere din rival, sier Calderon.

Verst synes han anklagene mot UEFA er.

- Det han gjorde ved å snakke om UEFA og dommerne, er ikke akseptabelt i det hele tatt, fastslår Ramon Calderon.

Om det kommer noe beklagelse fra José Mourinho, gjenstår å se. Men om han får fortsette i jobben er kanskje et vel så interessant spørsmål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere