RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mourinho var rasende, mistenkte Casillas for å lekke hemmeligheter til Sara (31)


FIENDER?  Jose Mourinho skal ha mistenkt at Iker Casillas avslørte hemmeligheter overfor journalistkjæreste Sara Carbonero.
FIENDER?  Jose Mourinho skal ha mistenkt at Iker Casillas avslørte hemmeligheter overfor journalistkjæreste Sara Carbonero. Foto: Montasje Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Forholdet mellom Iker Casillas og journalistkjendisen Sara Carbonero skal ha ført til mistanker fra daværende Real Madrid-manager José Mourinho.

At Mourinho og Casillas ikke er perlevenner har vært klart for alle fotballinteresserte i lang tid.

Nå hevder den engelske storavisen Daily Mail de vet bakgrunnen for det dårlige forholdet.

Det hele skal ha begynt i 2011, i forkant av El Clasico-oppgjøret mot Barcelona i april.  Mourinho og Real Madrid tapte 0-5 mot Barcelona tidligere i sesongen, og portugiseren var opptatt av å få sin revansje i den kommende kampen.

I SENTRUM: Sara Carbonero.

Mistenkte Casillas

Men dagen i forveien ble taktikken hans lekket til pressen. Mourinho hadde bestemt seg for å dytte Pepe opp i midtbaneleddet, men dette kunne man altså lese i avisen før avspark.

Og på grunn av Casillas sitt forhold til den berømte TV-reporteren Carbonero skal Mourinho ha gjort keeperen til hovedmistenkt for lekkasjene.

I boken «The Special One», skrevet av den spanske journalisten Diego Torres, står det følgende:

- Det var en følelse av at Mourinho så på Casillas som en muldvarp, en forræder og en egoist.

Telefonsamtale opprørte Mourinho

En telefonsamtale mellom Casillas og Barcelona-kaptein Xavi skal også ha vært med på å ødelegge forholdet mellom keeperen og daværende Real Madrid-manager Mourinho.

Foranledningen skal ha vært følgende: Casillas skal ha vært sint og oppgitt siden enda en El Clasico-kamp ble preget av filming, knuffing og amper stemning.

Han tok opp telefonen og ringte til Xavi for å snakke ut. Da samtalen var over, skal de to kapteinene blitt enige om at begge lag måtte skjerpe oppførselen sin i fremtiden.

PAR: Iker Casillas og Sara Carbonero har vært kjærester siden 2009. Sammen har de sønnen Martin, født 2014.

Samtalen førte til forsoning, og Mourinho skal ha blitt rasende, skriver Daily Mail.

- Iker fortjener ros. Han ringte meg og Carles Puyol. Jeg fortalte ham at begge parter måtte se seg selv i speilet. Iker var opptatt av å ivareta spansk fotballs interesser, minnes Xavi i et intervju med Marca.

Ifølge Daily Mail tok Mourinho dette som forræderi. Han mente nemlig at å gå til krig var den eneste måten å slå Barcelona, mens Iker Casillas i Mourinhos øyne hadde løftet armene og overgitt seg.

Casillas hadde nettopp vunnet VM med Spania i 2010 og skal ikke ha likt Mourinhos holdning om at det var umulig å dytte Barcelona ned fra tronen ved å spille fotball.

Kjøpte ny keeper

Forholdet skal ha vært på bristepunktet før deres tredje sesong sammen. Mourinho ønsket at klubben skulle kjøpe ny keeper, og da laget lå 11 poeng bak Barcelona i desember bestemte han seg for å vrake Casillas til fordel for reservekeeper Antonio Adan.

Da Casillas brakk et bein i hånden senere den sesongen, fikk Mourinho viljen sin. Han kjøpte inn Diego Lopez fra Sevilla og gjorde ham til førstekeeper, noe han forble da Casillas kom tilbake fra skade.

- Akkurat som Iker kan si at han foretrekker en annen manager, som for eksempel Vincent Del Bosque eller Manuel Pellegrini, kan jeg si at jeg foretrekker Diego Lopez. Så lenge jeg er manager i Real Madrid, kommer Diego Lopez til å spille, sa Mourinho på en pressekonferanse.

Tirsdag får Casillas en glimrende mulighet til å ta en liten hevn på portugiseren. Da møter Casillas og Porto Mourinho og Chelsea i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere