RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mourinho ydmyket meg

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
- Han er ikke akkurat Zidane eller Maradona, uttalte Real Madrid-treneren.

Pedro Leon har slitt med å få sitt gjennombrudd i Real Madrid og er denne sesongen lånt ut til Getafe.

24-åringen startet bare fem kamper for Real Madrid forrige sesong og mener at han ble dårlig behandlet av José Mourinho.

- Jeg følte meg ydmyket i Madrid. Jeg gjorde ingenting galt, var profesjonell og jobbet hardt. Alle som er under kontrakt burde bli behandlet likt, sier han til Cadena SER.

Det er spesielt kommentarene den portugisiske treneren kom med da pressen lurte på hvorfor Leon ikke fikk flere sjanser, han reagerer på.

- Pedro Leon er ikke akkurat Zinedine Zidane eller Diego Maradona, svarte Mourinho syrlig.

- Måten han sa dette på såret meg mer enn ordene i seg selv. Du kan si hva du vil, men det er mange måter å si dette på, sier Pedro Leon.

Midtbanespilleren hevder også at Chelsea var ute etter hans tjenester, men at Mourinho nektet ham overgangen, til tross for at han ikke var med i planene hans.

- Chelsea er en av Europas største klubber, så klart jeg håpet å få den muligheten. Treneren (Mourinho) fortalte meg sin mening og sa at han ikke ville la meg gå. Han sa jeg ikke hadde fått spille mye i London.

Pedro Leon kom fra Getafe til Real Madrid for 10 millioner Euro i 2010 og er nå tilbake i gamleklubben på lån.

I helgen scoret han et fantastisk mål i bortekampen mot Malaga, men det var ikke nok til å hjelpe laget sitt poeng i kampen som endte 3-2 til hjemmelaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere