*Nettavisen* Sport.

- Moyes har mistet garderoben. Han må gå nå

I ALVORLIG TRØBBEL: Kilder tett på spillergruppa i United hevder Moyes har mistet garderoben totalt og at han må forlate klubben. Foto: Martin Rickett (/ Pa Photos / NTB scanpix)

Respektert journalist hevder å vite at situasjonen i United er langt verre enn tidligere rapportert.

01.03.14 09:24

David Moyes' første måneder som manager for Manchester United har vært dystre, og det hele nådde et nytt bunnpunkt da de regjerende seriemesterne ble sendt hjem i skam fra Hellas med 0-2 mot Olympiakos tidligere denne uken.

Mistet garderoben
Dermed tok murringen mot United-sjefen til i styrke, og til og med stjernespiss Robin van Persie var ute og luftet frustrasjonen da han kritiserte måten han ble brukt i laget.

Til tross for all misnøyen, mente mange at Moyes fortsatt sitter forholdsvis trygt.

Nå hevder imidlertid den anerkjente journalisten Raphael Hoenigstein å vite at kilder langt inn i klubben har fått nok.

- Etter Olympiakos-kampen snakket jeg med en som er veldig tett på laget, og forventet at han ville si at alt fortsatt var under kontroll. Istedenfor sa han at situasjonen er langt verre enn det som har blitt rapportert om til nå, sier Hoenigstein til Espn.

- Kilden min sier, og jeg siterer: «Moyes har mistet garderoben totalt. Han må gå nå», fortsetter den tyske journalisten.

Vil fjerne Moyes
Videre snakker han om den alvorlige situasjonen som oppstår dersom spillerne ikke tror på manageren sin.

- Jeg tror dette begynner å bli skummelt. Hvis en spillerstall ikke liker manageren sin, er det én ting. Dersom de virkelig har mistet troen på ham, er det et stort problem. Da vil de finne en måte å få ham vekk på, enten ved å ikke prestere, eller ved å snakke i media. Noe som allerede ser ut til å ha startet, sier Hoenigstein, og sikter til van Persies kommentarer etter Champions League-kampen mot Olympiakos.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.