RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Moyes med «hårføner» etter City-flausen

Sist oppdatert:
Manchester United-sjefen skal ikke ha vært nådig etter 4-1-tapet.

Søndag ble en mørk dag for Manchester United-supporterne, som fortjent måtte se seg rundspilt og ydmyket av naborivalene Manchester City.

4-1 ble sluttresultatet i det som må beskrives som en pinlig affære for forrige sesongs ligamestere.

Raste i garderoben
Nå skriver flere av Englands største aviser at den ferske Manchester United-manageren David Moyes skal ha gitt United-spillerne «hårføneren» etter søndagens tap.

Seriøse aviser som både The Independent og The Telegraph melder mandag at Moyes skal ha satt skapet på plass i garderoben etter kampslutt.

- Jeg ha snakket med spillerne mine, akkurat på samme måte som jeg ville ha gjort i en annen klubb hvis spillerne ikke hadde gjort jobben sin. De er gode spillere. Profesjonelle. De vet når ting ikke fungerer, sier Moyes ifølge The Independent.

Den tidligere United-manageren Alex Ferguson var kjent for den berømte «hårføneren» i sin tid, og nå skal altså arven være tatt opp av en annen skotte.

At Moyes nå står foran et veiskille, det er helt sikkert.

Etter fem serierunder, ligger United nede på en skuffende åttendeplass, med fem poeng opp til serielederne Arsenal og Tottenham. Nå går klubben inn i en viktig periode, der lag som West Bromwich, Sunderland, Southampton og Stoke er de fire neste kampene i Premier League.

Håper på reaksjon
Nå forventer skotten at hårføneren gir ham akkurat den reaksjonen han håper på.

- Jeg har gitt beskjed om det. Hvis det er noen spillere jeg forventer en reaksjon fra, er det Manchester United-spillere. Måten de er oppdratt, hvordan det var under forrige manager, alt viser at de reagerer, mener Moyes.

Den ferske United-sjefen sparte trolig én mann for mye av kritikken søndag, nemlig utskjelte Wayne Rooney, som lenge var på vei bort fra klubben i sommer.

Rooney var kanskje den eneste som har grunn til å være fornøyd med egen innsats mot City, og spissen scoret blant annet på et vakkert frispark.

- Han fortjente ikke å spille på det tapende laget, det er helt sikkert. Han var strålende. Trolig var han på det høyeste nivået jeg noensinne har sett ham, sier Moyes.

LES OGSÅ: Kampreferat fra City- United

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere