- Moyes og Ferguson samarbeider om Ronaldo-kupp

Foto: Dani Pozo / AFP / NTB scanpix

«Hemmelig våpen» skal overbevise stjernen.

16.06.13 22:30

Manchester United sies å være desperate etter å hente Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford, og nå skal klubben ha lagt en plan for å overbevise portugiseren om å returnere til Manchester.

Spanske AS og engelske Daily Mirror skriver søndag at Uniteds nye manager, David Moyes, står klar til å møte Ronaldo for å få han til å dra på seg den røde trøya for en ny periode.

Her får du siste nytt fra overgangsvinduet

Hemmelig våpen
Som om ikke det var nok, skal sir Alex Ferguson brukes som et slags hemmelig våpen i forsøket på å overbevise superspilleren om en retur. De to har etter hvert opparbeidet seg et svært godt forhold seg i mellom.

Denne uken satte Ronaldo selv fart i ryktene om at han kan være på vei bort, da han la ut en melding på Twitter. De siste dagene skal det ha versert rykter om at 28-åringen har skrevet under på en ny kontrakt med Real Madrid, men dette tilbakeviste Ronaldo torsdag.

«Alle nyhetene om at jeg har fornyet kontrakten min med Real Madrid er falske», skrev Real Madrid-stjernen på Twitter.

I tillegg til store penger, mener United at de kan lokke storspilleren til Old Trafford ved å gi ham den annerkjennelsen og kjærligheten han fortjener.

Forkjøpsrett
Ronaldos nåværende kontrakt går ut i 2015, og det er ingenting som tyder på at han ønsker å forlate Santiago Bernabeu. The Indepentent skrev imidlertid forrige uke at United har forkjøpsrett hvis Real Madrid aksepterer et bud under den nåværende kontrakten.

Cristiano Ronaldo kom til Manchester United fra Sporting Lisboa som en uslipt diamant i 2003. Etter hvert skulle han utvikle seg til å bli en av verdens beste fotballspillere, og var en sterk bidragsyter til titlene Alex Ferguson og United hentet hjem fram til 2009.

Deretter gikk ferden videre til Real Madrid, i det som ble tidenes største overgangssum siden Zinedine Zidane ble solgt fra Juventus til samme klubb. Ronaldo har scoret utrolige 199 mål på 201 kamper fra Real Madrid siden ankomst fra Manchester United i 2009.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.